TIVOLI TUREN MED W<3

JEG ER STADIG I FULD SVING ;)

Jeg har tidligere her på bloggen, delt mange af mine trænings tips med jer. <3
For efter man får børn, er det som om, at der bare ikke er så meget tid til dét mere 😉
Specielt for os enlige forældre, når der både er arbejde eller studie i hverdagen, så er det slet ikke nemt, at få presset det ind i skemaet. Man kan ikke bare lige ta afsted, når der ikke er ekstra hænder til at barnet/børnene imens. Jeg har selv forsøgt mig med Fitness DK, da jeg opdagede, at de havde “pasnings-ordning” imens man trænede, men det måtte jeg hurtigt droppe igen, det var alt for utrygt for William, og han hadet at skulle derop, egentlig synes jeg faktisk heller ikke den der pasnings-halløj levede helt op til mine forventninger. Så det var lidt røv. Men så tænkte jeg over hvor meget udstyr jeg kunne købe til derhjemme, nu hvor jeg sparede mit medlemsskab hver måned, – og det er virkelig det bedste jeg har gjort for mig selv. Ingen tvivl om, at det har været en kæmpe hjælp, med til at smide kiloene efter graviditeten. Der er bare ikke særlig mange undskyldninger for ikke at træne, når udstyret står lige ved siden af én, – så jeg får gjort det meget mere, og det er så nemt når William er lagt, lige at ta ½ el. 1 times træning. Det er også fedt, at man slet ikke behøver tænke på hvordan man ser ud imens man træner ;b, & man kan se sin yndlings serie på fjernsynet imens 😉 – Jeg er total fan!
Så det er helt klart, den måde jeg allermest foretrækker at træne på!

Jeg har forskelligt udstyr herhjemme, men der er står stadig en del på ønskelisten 😉
Jeg elsker virkelig også at bruge naturen om sommeren til en lang løbetur og meditation – det er virkelig noget af det bedste man kan gøre for sig selv, hvis man lige har en time eller to uden børn 😀 ..
Men om vinteren, så er listen med undskyldninger for at løbe udenfor – uendelig laaaaang ;b, og jeg får det bare ikke gjort! Uanset hvor mange gange jeg siger til mig selv, at jeg skal, så nægter min krop simpelthen bare, når temperaturen er under 20 grader udenfor 😀 Hahahaha.. Men derfor, er en af de ting der står øverst på min ønskeliste lige nu, også et løbebånd – som et af dem man kan få inde på Trimzone, de ville virkelig gøre mit liv, så meget lettere! <3 Det er noget der liige skal spares lidt op til ;), men jeg er slet ikke i tvivl om, at den ville være min aller bedste ven, fra første dag den kommer ind af døren til mit hjem 😀 De har faktisk også super meget andet lækkert træningsudstyr hos Trimzone, som f.eks. Hulahopringe, træningsbolde, crossfit udstyr, kosttilskud, jamen alt hvad man ku tænke sig faktisk, hvis man som mig, mere er til at stå derhjemme og træne om aften 🙂 Jeg synes ihvertfald det giver en lang større motivation – og derfor bedre og hurtigere resultater, ved at have udstyret lige ved hånden, istedet for at skulle pakken en taske flere gange om uden for at tage op i centeret og svede 😉
 photo AA638CF9-9205-4C37-9BA1-E49CC9020869_zpsoybhat7v.jpg
 photo 5D793578-E606-4476-8887-E0203D0E1CB6_zpsl7dhle8u.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo 51E91971-4582-4DB6-80CC-6B56EA9F645E_zpsr7hhrklx.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIVOLI TUREN MED W<3