"VIL DU SÅ BARE HA JEG SKAL DØ ELLER HVAD?"..

ÅH, HVOR VILLE JEG GERNE FLYTTE…

Jeg har sagt det utrolig længe, faktisk har jeg nævnt det på bloggen i flere år efterhånden. Og jeg ville også super gerne væk herfra. Altså på en måde, for lige nu der aner jeg ikke hvilken by jeg så gerne vil hen til i stedet. For jeg bor jo tæt på mit arbejde, så praktisk ville det være godt at flytte til “en bedre ende” af byen, men på den anden side, så ønsker jeg også for William, at han vokser op et andet sted, med mere natur og rolige omgivelser. Hvis jeg skulle være egoistisk, så ville jeg bare meget gerne tættere ind mod København, for det er jo dér mit hjerte ligger og hvor jeg føler mig mest hjemme :).
Men jeg har også altid sagt, at jeg ikke bare ville flytte rundt på William. Han har altid haft det her hjem som hans faste base, på lige det punkt er jeg ret glad for at bo her, for vi har så meget gjort det til vores sted, og jeg ved hvor glad William er for at være her, så før jeg er helt sikker på hvor vi skal hen, så bliver vi lige her 😉 ..

 photo 97DD5041-15BE-4F1D-B353-5E19FD22BFA2_zps08vkmytf.jpg

 photo Signatur - Blog_zpsothbxwzu.pngInstagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"VIL DU SÅ BARE HA JEG SKAL DØ ELLER HVAD?"..