EN LÆKKER FROKOST I GODT SELSKAB<3

SMUKKE LANGE BAMBI ØJNE <3

Igår tog William og jeg en tur til Amager, fordi jeg skulle hen og ha lavet de smukkeste lange vipper hos ByBülow <3 😀 Jeg havde glædet mig hele ugen, fordi ens øjne bliver virkelig bare så smukke. Inden jeg bestilte tiden, var jeg inde og se på deres facebookside (se her), der kunne jeg allerede se hvor dygtige de var til deres arbejde, så jeg var så spændt på at se resultatet på mig selv 😀 Og OMG, jeg er virkelig virkelig lykkelig, meget smukkere end jeg havde turde håbe på <3 Jeg har lige siden igår stoppet ved alle spejle, bare for liiiige at se dem en ekstra gang, de er jo virkelig smukke 🙂 Kvaliteten er også helt i top, jeg prøvede selv at mærke på de vipper jeg skulle ha på, og de var/er bare så lækre bløde <3
Det sparer virkelig også meget tid på at lægge makeup, specielt fordi jeg synes mascara er noget af det aller vigtigste, så det bruger jeg faktisk ret lang tid på det hver dag :b, – den tid sparer jeg så nu, og så er de ovenikøbet endnu smukkere end hvad mascaraen kan gøre 😉

Smut ind forbi ByBülow’s facebookside og instagram, hvor du kan se de mange flotte vipper, og netop nu kører de med en rigtig lav pris, så man skal være hurtig hvis man vil nå en af de gode tider 😉
 photo 7792D1CE-F4F9-4E9E-9A6D-7B380429900E_zpsy8gixfpp.jpg photo 47C676E6-DDCE-49E9-AE41-BE122AC33FD1_zps5eidxhpn.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

  • Mia

    Hvad hedder den behandling du har fået – jeg kan se derinde når man bestiller tid, at der er flere forskellige man kan vælge imellem? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LÆKKER FROKOST I GODT SELSKAB<3