DENGANG JEG 'GLEMTE' AT TA TRUSSER PÅ I STUDIET - UUUUUPS MY BOOBS!

MIN SPIRITUELLE TILGANG TIL LIVET. <3

Da jeg som lille, voksede op med en meget spirituel mor, dengang tog jeg selv stor afstand fra det, fordi jeg slet ikke kunne se meningen med det – dengang. Men jeg blev heldigvis ældre og klogere, og min mor, mormor og alle andre jeg har mødt der har haft noget med de spirituelle at gøre, har også altid sagt til mig, at jeg kan en masse (med det spirituelle) hvis jeg bare turde gi lidt slip.

Jeg har igennem årene oplevet rigtig, rigtig mange uforklarlige ting, også med andre som vidne, derfor er jeg ikke et sekund i tvivl om, at der findes en hel masse mellem himmel og jord, som vi mennesker ikke kan forklare. <3 Jeg kan rigtig godt li’ at ha en sund skepsis til tingene, og tager imod det jeg kan bruge, og sorterer i det jeg finder for ‘mystisk’. Jeg har rigtig længe studeret mere og mere om det, og fundet en masse, der giver mening, for mig. Jeg er f.eks. sikker på, at der er en mening med de fleste ting i livet, der er en grund til at vi skal igennem det, som vi oplever. Vi er alle her for at lære noget. De mennesker vi møder i vores liv, er der for en grund, og de kommer alle med noget vi skal lære, selv de største røvhuller 😉 .. Og ligesom at jeg også går til lægen og bliver tjekket i ny & næ, så giver det også rigtig god mening for mig, en gang imellem, at ta til en clairvoyant eller andet spirituel behandling, for at få tjekket det indre 🙂 <3

Som mange af dem der har fulgt fast med på bloggen ved, så mediterer jeg også rigtig meget 🙂 , det giver virkelig så meget mere positiv energi og ro i kroppen (jeg har lovet, at lave et indlæg om ‘meditation for begyndere’, og det kommer her snart), for jeg synes at de fleste burde meditere hver eneste dag, og det handler på ingen måde om, at man skal tilbede nogen gud. For jeg ser det slet ikke som en ‘religion’, som jeg tit høre uvidende mennesker omtale det spirituelle. 🙂 Jeg ser det nemlig ikke som, at der er nogen gud, det hele handler faktisk mest af alt om en selv, – og sjæle/energier mm. selvfølgelig. Men lige med hensyn til meditation, så handler det faktisk kun om en selv, og for mig set, at skabe balance og ro i kroppen, så man på en måde forebygger sygdomme, som f.eks. stress, og for mig giver det også en meget mere positiv energi, som tit er smittende på ens omgivelser :), så tænk engang hvis alle valgte at meditere hver eneste dag, sikke en fredelig verden vi ville få 😉 <3
 photo 330A3F7E-9E6D-473B-B5D8-F17EAE89D121_zpsdwvnfa7h.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • Det er en sød tanke at alting sker af en årsag. Selv er jeg mere optaget af tanken om at alt er en mirakuløs tilfældighed hvor andre ikke er der for min skyld (skæbnebestemt til at lærer mig noget eller vokse med mig), men at vi alle er her for vores egen skyld. At universet ikke har sit center i mig, selvom jeg selvfølgelig er hovedpersonen i mit liv, fordi andre jo også er hovedperson i deres. At fatte den enorme størrelse og komplexitet der ligger i at alle vi møder har et lille univers af tanker, drømme og udfordringer… det er mind blowing 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DENGANG JEG 'GLEMTE' AT TA TRUSSER PÅ I STUDIET - UUUUUPS MY BOOBS!