ALLE BØRN FORTJENER AT VIDE DERES RETTIGHEDER. <3

DET ER DEFINITIVT SLUT NU…

Ja, som man har kunne læse et par gange på min blog, indenfor de sidste par måneder, så afslørede jeg, at jeg var blevet rigtig glad for Jesper (Williams far) igen.. Og det har virkelig også bare været en rutsjebanetur i min mave, siden jeg afsløret det overfor ham. For selvom vi på ingen måder har opført os mere kæreste-agtige, kysset eller noget der overhovedet minder om det, så har jeg jo kunne mærke på mig selv, at dele hele voksede indeni mig lige efter. For selvom vi efter en go lang snak, blev enige om, at det ihvertfald ikke skulle være nu, så havde jeg stadig et håb for fremtiden…. Men det er nu, definitivt ovre, af personlige årsager som jeg ikke ønsker at uddybe, så er der noget der har sat en stopper for det 🙂 Vi fungere så meget bedre som forældre, og ikke kærester. Jeg tror måske også jeg var forelsket i illusionen om hvad vi kunne blive sammen, uden måske helt at have realitets brillerne på. Og uden tvivl, så er han jo også den kæreste jeg har været aller gladest for, han er den jeg har haft det længste forhold til, og jeg har kendt ham i rigtig rigtig mange år nu :), så jeg er (uden at lyde selfish) ret sikker på, at han har det på samme måde lige på de punkter. Men dér var også en grund til vi gik fra hinanden, og jeg ved jo også godt, hvor skidt vi kan have det sammen, når vi havde det skidt. Så fortjener William langt hellere to forældre der kan holde hinandens selskab ud i små doser :b, og vi fortjener så sandlige også begge to at blive lykkelige og ikke sku ta de skænderier som vi havde dengang. 🙂

Derudover, så er jeg blevet ret meget bedre til også at møde nye mænd, også selvom intentionen måske ikke er et forhold, men bare en hyggelig aften på en bar med en fyr over en drink og en snak 🙂
Det har virkelig gjort rigtig meget godt for mig, for selvom jeg selvfølgelig også har datet og set nogle fyre i de 5 år vi ikke har været kærester, så er jeg nu blevet meget mere åben overfor det, jeg springer sgu lidt mere bare ud i det nu, fordi jeg også kan mærke at mine følelser for Jesper (de kærestefølelser jeg havde), så småt er døset mere og mere ud. Ikke fordi jeg ikke bekymre mig om ham, men jeg har måske bare set det hele i et større perspektiv og er blevet helt sikker på, at vi ikke skal finde sammen igen – nogensinde 🙂 (selvom man aldrig skal sige aldrig) og de følelser jeg havde, er så bare gået hen og blevet venskabelige istedet for kærlige 🙂 .. Jeg er helt sikker på, at jeg så nu, kommer til at gå en meget spændende fremtid i møde :b ….
For når man lukker én dør, åbnes hundret millioner milliarder andre 😉
 photo D533E543-43D5-4993-A969-26741737DB84_zpscpojfwzu.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE BØRN FORTJENER AT VIDE DERES RETTIGHEDER. <3