HER ELSKER JEG AT MEDITERE <3

DENGANG JEG ‘GLEMTE’ AT TA TRUSSER PÅ I STUDIET – UUUUUPS MY BOOBS!

Hahahahaha, ja alle opdagede det, men jeg husker det så tydeligt, og blev lige mindet om det, da jeg her idag så et af de gamle talkshows fra 2014 ..

Jamen, det hele startede med, at jeg havde fået denne lækre hvide kjole foræret af et firma, så jeg ku have den på i anledningen, og den var simpelthen så fin, jeg havde selv valgt den, og elskede alt ved den, da jeg modtog den med posten. Men hvad min veninde opdagede, var, at den var ret gennemsigtig bagpå. Jeg tror jeg brugte en uge inden, på at finde trusser, der kunne skjules bagpå (altså jeg var i alle lingeri butikker i København nærmest) :’D men uden held. Den var altså så stram på numsen, at det var umuligt. Så jeg måtte gå imod alle principper og gøre som min mor så tit forslog – “drop trusserne min tøs” 😉 hahaha!

Så her stod jeg, inde i studiet, i min fine fine kjole på dagen, UDEN trusser. Kun min skønne ledsager, i form af min bedste veninde vidste min lille hemmelighed – indtil nu…
For så skulle vi ha sat mikrofon på, ude bagved, og jeg visker lige til min tilrettelægger “jeg har ikk trusser på – så kan du ikke sætte den i min bh?”.. Men det var ikke hende der stod for det, men en mand – selvfølgelig!!! Så da jeg pænt prøver at viske det til ham i al larmen, er han allerede igang med at flå kjolen op (altså vi er normalt ikke sarte med de det microfoner, skal det lige siges, og den skal sidde fast i tøjet) det er nemt nok når man har bukser på, men kjole besværliggør tingene en del 😀. Så han flår op i kjolen og råber “hvaaaaaaaad? Har du ingen trusser på?” Og der står jeg lige i to sek og flasher fuldstændig for og bag, så nu vidste alle ude bagved, at jeg var bundløs :’D der gik selvfølgelig ikke længe før alle i studiet vidste det, og vidste hvorfor jeg så ivrigt sad med helt samlede ben i sofaen i halvanden time 😀 Hahahahaha!!

– Well shit happens 😉
 photo 2A909AB3-71BE-4D90-86E9-A219C95FE439_zpsu12mnef6.jpg photo 1360A8B0-3B3C-4151-89A5-83469F673A0F_zpsbjn20gnc.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER ELSKER JEG AT MEDITERE <3