JEG ER SÅ FÆRDIG MED DEN TYPE MENNESKER...

APROPOS BOGEN….. SÅ LANGT ER JEG KOMMET..

Der er faktisk flere der har spurgt ind til, hvornår min bog udkommer, og jeg har jo også selv skrevet lidt om den herinde, så jeg kan sagtens forstå jer 🙂 For der er en del tid siden, at der har været noget opdatering omkring den 🙂 so here we go <3

Jeg har fået skrevet en hel masse – dog er det kun rå materiale det hele, indtil videre. Jeg ønsker på ingen måde at stresse med at få den ud, for den skal være helt perfekt, og have (næsten) alle detaljer med. 🙂 Derudover så er der nogle personlige problemer, der lige nu – og nok også i nærmeste fremtid, som gør det umuligt for mig, at udgive den på nuværende tidspunkt. Den kommer til at involvere rigtig mange af mine medmennesker, som står mig nært, og som jeg elsker rigtig højt, og derfor skal jeg lige ha clearet den med de fleste af dem 🙂 For i denne bog, vil alle sandhederne komme på bordet.. Jeg er sikker på den nok skal blive super spændende, og forhåbentlig meget lærerig for mange 🙂

Men igen, der kan gå alt fra ½ – 5 år før jeg er klar, for der er mange personlige ting, der ligenu forhindre mig i det :), jeg lover jer dog, at jeg nok skal råbe meget højt, så snart jeg ved mere om udgivelsen 😉 & ellers er selvfølgelig altid velkommen til at spørge ind <3
 photo 2EA288E0-2232-4C63-8C94-F98D34300147_zpsscfbpyjn.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ER SÅ FÆRDIG MED DEN TYPE MENNESKER...