BØRN & ØKONOMI...

UNGERNES YNDLINGS ONLINE SHOP ;) <3

Der er én side på nettet, som helt sikkert altid er, en sikker vinder, når William skal være med til at shoppe tøj. – og det er ToyToy<3 Hvor man kan købe tøj med alle børnenes favorit figurer. 😀 <3 Han har rigtig meget tøj derinde fra med Minions & Avengers, som vi ikke har kunne finde i andre tøjbutikker. De har så mange søde sæt, både til drenge & piger 🙂 Det er ikke kun lækkert tøj man kan købe sig fattig i derinde 😀 De har også både legetøj & de fineste møbler – også med et stort udvalg af forskellige populære figurer på, som f.eks. en Disneys Cars reol, Hello Kitty Legetøjskasse, Frost dørgardin og meget meget mere 🙂 Der er også både tapet til værelset – ja, faktisk næsten alt hvad man kunne forestille sig til børn, her er det bare designet på børnenes primisser, med alle de bedste figurer, der gør værelset, tøjet eller legetøjet endnu mere spændende. Samtidig er priserne meget rimelige, det er billigere end mange andre steder jeg har set. Plus, der er altid tonsvis af tilbud inde på siden, uanset hvilken dag på måneden man kigger 😀 <3 Så her fortryder vi aldrig når vi handler ind, og William elsker jo tøjet derfra. Det er slet ikke det sammen, som når man prøver at klemme ham ned i en eller anden røv syg grøn trøje. For her er han selv med til at vælge de figurer han har lyst til at have på sit tøj 🙂

Vi ved jo også som forældre, hvor populært den slags tøj er i børnenes øjne. <3 Så at købe tøj hos ToyToy, er en ren fornøjelse – også for William, som normalt er død ligeglad med at købe tøj 😉 Der kan også købes populært legetøj som LEGO – med mange forskellige Disney motiver, jeg bliver seriøst fattig, hver eneste gang jeg kommer ind forbi den side, fordi man ser hele tiden noget, som man faktisk ikke vidste, man stod og manglede 😉 Men når man ser det, kan man ikke undvære det :b Det er en faaarlig side faktisk, særligt hvis barnet/børnene kigger med over skulderen 😀 <3 Overdrevet seje sko, søde kopper og tallerkener, fine morgenkåber & håndklæder – amen det er jo et slaraffenland for Disney elskere 😀 Og så er der ubegrænset returret og levering indenfor 1-2 dage. Leveringen er i den meget  lave ende af kun 29 kr, – gratis, hvis man bestiller for mere end 500,-  Og man får rigtig meget med i pakken for 500,- 😀 <3
 photo 7FF73229-1A6D-45D7-9ADB-DB74B73D4DA7_zpsqnmbk5if.jpg  photo 734415C7-41E7-4A0B-A764-1800536CA605_zps4raoro2k.jpg Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo 51E91971-4582-4DB6-80CC-6B56EA9F645E_zpsr7hhrklx.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BØRN & ØKONOMI...