MIT FRIRUM <3

SÅ ER DET VIST VED AT VÆRE DEN TID PÅ ÅRET ;) …. + KONKURRENCE :D :D :D <3

De sidste to år, har William og jeg, været fuldstændig vilde med Julemandens Flaskepost, som kommer hver dag, hele december måned. Med en fantastisk fortælling til de små, som er gjort meget personlig<3 Jeg husker nemlig som barn, at en i vores familie, lavede det til min søster og jeg. (dengang var det slet ikke så smart at man bare kunne bestille det på nettet 😉 ) men den tradition ønskede jeg, at gi videre til mit barn. Der er bare ikke den store H.C. Andersen gemt i mig, så jeg fløj op af stolen da jeg opdagede, at man ku bestille dem på Julemandens Flaskepost 😉 .. Ligesiden har William fået den hvert år <3

Nu er det ved at være tid til at bestille den, for man kan aldrig være for tidligt ude. De bliver revet væk år efter år, fordi alle ungerne elsker dem, så hvis man skal være helt helt sikker på at ens pusser skal nyde julen med lækre breve fra selveste julemanden, så er det ikke i sidste øjeblik man skal bestille 😉

Men vigtigst af alt 😉  Så holder Julemandens flaskepost (se her), en konkurrence lige nu – og frem til på mandag, hvor dú (og en anden heldig) kan vinde et stort print (dog max. 100 x 100 cm.) af det sjoveste, sejeste eller skøreste sommerferiebillede i fotopapir eller canvas-lærred. Så skal dine skønne unger op og hænge hjemme i stuen med et sommerferie minde 🙂 ?
Så hop ind forbi (klik her) & deltag 
Alt du skal gøre er; Like deres facebook side, og uploade dit billede til konkurrencen. 😀

Vinderen bliver fundet på mandag <3

 photo 9C1BE3F9-7AFA-43BE-9591-9E06E544D8BD_zpssx4tkcxb.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT FRIRUM <3