ER MAN OVERHOVEDET GO' NOK?

MIT FRIRUM <3

Når jeg virkelig skal koble af, smide hjernen og lave noget, som virkelig får mig ned i gear, – og som jeg hele mit liv har elsket at lave. Så er det at være kreativ, jeg kan bruge timer – ja, noglegange flere dage på alle mine kreative projekter. Jeg har lavet alt fra møbler, pynt på børneværelset, malerier mm. herhjemme. – og jeg er vild med at lave det. Mine projekter tar for det meste, en del tid 😉 så jeg har noget at arbejde med, i flere dage, de aftner, hvor jeg har brug for at lægge hjernen lidt på hylden og bare udfolde mig. Lige nu, hedder det projekt-altan. Hvilket betyder, at altanen skal ha en ordentlig tur. Jeg har allerede lavet en lækker palle sofa, med dejlige puder og tæpper, som er med til at gøre det til en lille lækker oase. Udover det, har jeg brugt meget af foråret og sommeren, på at plante, både chili, mynte, dild, persille og en masse lækre og flotte blomster. Meningen med min altan, var/er at den skal være et hygge afslapningsrum, med en stemning af lidt botanisk-have oase agtigt (ka i se det for jer 😉 ? ) ..
Og William han er en samler, af både grene, pinde og sten.. Det var et ret stort irritations moment for mig, for hver gang jeg havde sluppet af med nogle af de pinde og sten, så havde knægten jo fundet dobbelt så mange igen :b det var et kapløb om af skaffe sig af med det. MEN så fandt jeg på en fantastik idé. – selvfølgelig, en kreativ en af slagsen. Hvis nu jeg malede dem, i alle mulige forskellige grønne nuancer, og brugte dem som pynt, på vindueskarmen, så ville det sikkert se super lækkert ud – og det må man sige det gør, så meget – at jeg faktisk slæbte ideen med ind i stuen, og lavede nogle lækre pastel lyserøde & sølv sten, som passede ind i stilen til stuen. 😀 <3 Jeps, fuld af gode ideer.
Så nu kan jeg næsten ikke få sten nok, og det er så her, jeg kobler af om aften og finder ro.
På min altan, med min malerpind i hånden 😉

Her er lidt billeder, det er måske ikke så nemt endnu, at forestille hvor flot det bliver – men jeg lover at sætte nye billeder ind, når altanen er færdig 😉 <3
 photo 78234B84-E630-49D6-B744-F8AA5A1F0999_zpsisxcjb3j.jpg photo 36793B89-3CB7-4F19-8E05-04EC43C7C423_zps1edbwhas.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER MAN OVERHOVEDET GO' NOK?