SÅ ER DET VIST VED AT VÆRE DEN TID PÅ ÅRET ;) .... + KONKURRENCE :D :D :D <3

JEG GIR SLET IKK OP SÅ LET <3

Når det gælder kærligheden, så er jeg kræsen. Jeg har i 5 år været single, og det er bestemt ikke fordi jeg ikke kan få en kæreste, jeg vil bare ikke ha hvem som helst. – Dem der kender mig godt, eller har fulgt med på bloggen, ved også godt, at jeg er håbløst forelsket…

Det hele har virkelig givet mening for mig, efter jeg fik følelserne frem for ham igen.
I al den tid jeg har været single, har jeg slet ikke mødt en eneste fyr, som jeg følte, der havde bare en lille smule kæreste potentiale – på trods af utallige dates. Og det er selvfølgelig, fordi der kun er én i denne verden, som jeg vil være hos. Jeg har ku score ham én gang før, denne gang bliver det nok tusinde millioner gange sværere, og det kommer helt sikkert til at kræve en uendelig laaaaaang ventetid – men hey, hvis jeg kan vente 5 år, så ka jeg vel vente…. næsten, forever?.. For de sommerfugle jeg har i maven, flyver jo i million kilometer fart, så snart jeg bare snakker om ham. Det er faktisk pisse irriterende, at nogen overhovedet ka få de følelser frem i mig :b “The independent woman” føler sig ligepludselig ikke så independent mere ;b ..

Hvis jeg var helt sikker på, at han på ingen måde nogensinde ville mig, og han virkelig afskyede mig, så havde jeg nok trukket mig, meeeeeeen, hvis der er en lille bitte micro chance, så bliver jeg nødt til at gribe den. <3 Jeg har selvfølgelig valgt at tage højde før, at han i den ‘ventetid’, måske kan finde en anden som han synes er rigtig sød og vil ha, og jeg er på ingen måde sikker på, at jeg nogensinde får chancen igen. Jeg ønsker ham absolut det bedste (hvilket jeg faktisk mener er mig :’D hahaha <3)
Man siger jo også, at hvis man elsker nogen, så sætter man dem fri. Så uden at lyde fuldstændig besat, så ved jeg bare, at jeg slet ikke er klar til, at gir op så let. Når man én gang i sit liv, har mødt ægte kærlighed, som man ville gøre alt for, så ska man ikke smide det væk 🙂 Det ville jo heller ikke på nogen måde være fair over for nogen, hvis jeg gik ud og fandt en anden istedet, når mit hjerte i virkeligheden kun er ét sted. Naaaij, så hellere være tro mod sig selv og skrue op for al min fantastiske charme, det burde vel ikke være heeeeeelt umuligt – tænker jeg :b, måske ……. Åhhhh, den forbandet kærlighed, please, kryds alle jeres fingre for mig 😉 – I really need it! hahaha <3
 photo 8F4C262C-2812-465E-8BE1-4B87F74C35CD_zps2yle9oks.png

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

4 kommentarer

 • Julie

  Læser han med på din blog? Og hvad siger han til det her? Hvis du har fortalt ham det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg synes det er helt vildt sødt! Meeeeen pas på med at du ikke bliver for kvalmende sød, for så rander han helt sikkert helt væk 😉 jeg ønsker dig virkelig for dig, at han er villig til at give det en chance. Kram fra mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   som jeg skrev til en anden på facebook (så man måske forstår det lidt bedre 🙂 ) så:
   Kan sagtens forstå hvad du mener, og det skal jo heller ikke lyde stalker agtigt 😅, for selvfølgelig ville jeg aldrig gå så langt, at det blev irriterende. Det jeg mener er bare, at jeg jo stadig vil ‘act like normal’ & være præcis lige så sød som jeg plejer🙏🏼 vores samtale ‘dengang’ var ret fortrolig og det deler jeg selvfølgelig ikke på bloggen, men udfra det, mener jeg ikke at det virkede fuldstændig umuligt, men at det nok ville ta sin tid🙏🏼 & den lille bitte åbning har givet mig et håb – derfor smider jeg ik håndklædet i ringen endnu 😉.. Men finder han en dejlig dame en skønne dag, så ønsker jeg dem begge kun det bedste – naturligvis❤️.

   Og jeg har det måske lidt sådan. You cannot force someone to comprehend a massage, that they are not yet ready to receive. Still… You must never underestimate the power of planting a seed 🌱…

   Og hvis det går galt, så har jeg jo ikke mistet noget. Jeg vil aldrig være påtrængende eller på nogen måde grænseoverskridende, det under min standard – men det er også under min standard bare sådan at gi op, uden først at ha prøvet liiiidt mere end bare at snakke lidt 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER DET VIST VED AT VÆRE DEN TID PÅ ÅRET ;) .... + KONKURRENCE :D :D :D <3