UNGERNES YNDLINGS ONLINE SHOP ;) <3

DET ER SPILD AF MIN TID …

Jeg elsker virkelig go mad – og aller helst masser af go mad, og faktisk synes jeg også, at jeg er ret god til at forkæle min mave med al det bedste, som jeg ka’ li <3
Men hvis der er noget som jeg virkelig synes er spild af min tid, så er det at lave mad :b, ja okay.
Det lyder måske åndssvagt og som et luksus problem, men jeg har aldrig rigtig synes det var specielt spændende, det er ligesom bare noget der skal overstås så man kan spise det :b… Det er altså ret anstrengende, at skulle lave mad hver eneste dag, og finde på noget nyt og lækkert hver dag :b
Det giver jo heller ingen mening, at det skal ta’ en lille times tid, at lave et lækkert måltid mad, men det tager kun 10-15 minutter at nyde den :b …  Neeeej, så hellere bestille maden – se dét er jeg stor fan af :b

Heldigvis findes der fantastiske steder som Takeawayspot (som har gjort livet en hel del nemmere for alle os dovne-madlavnings-hader 😉 ) hvor alle landets take away resturanter er samlet ét sted, så man nemt og hurtigt kan bestille maden, og så man slipper for selv at stå i køkkenet og ikke at glemme – opvasken 😉 Win win <3 Der er alt hvad hjertet begærer (eller maven for at være helt korrekt 😀 ).
Så om man er til grillmad, gourmet, sushi eller smørrebrød, så kan det hele bestilles hos
 Takeawayspot.
De bringer ud i hele landet, så der er ingen der bliver snydt :D, man kan faktisk også bruge siden til, at se hvilke take away restauranter (både med udbringning eller afhentning) som ligger i ens by, eller i nærheden :). <3

William og jeg elsker at spise godt, og sundt, men vi er også vilde med en go pizza, et par cheeseburgerer og nogle fritter 😀 <3 Vi kan faktisk ret godt lide at spise varieret, men vi kan altså bedst li, hvis det ikke er noget vi selv har lavet 😀 (det siger måske mere om mine madkunstskaber 😉 ) … Så vi ville dø uden alle de lækre cafeer, resturanter & steder som Takeawayspot 😀
og det behøver jo heldigvis ikke nødvendigvis at være usundt, bare fordi det er takeaway, som i også kan se inde på siden (under kategorier) så findes der utrolig mange sunde og lækre alternativer, istedet for den klassiske pepperoni pizza 😉

 photo 464A6532-71A0-4B2F-A3FE-0EBCEE37B98E_zpsb2dqqtux.jpg photo 7BAB1188-1057-4126-8EDC-31CF29C497B5_zpswc7pil3q.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo 51E91971-4582-4DB6-80CC-6B56EA9F645E_zpsr7hhrklx.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UNGERNES YNDLINGS ONLINE SHOP ;) <3