DET SIMPELTHEN BARE IKKE DEN "RIGTIGE" MÅDE, AT SÆTTE BØRN TIL VERDEN PÅ!

DERFOR ER KØBENHAVN BARE BEDST <3

Jeg har utrolig længe, rigtig gerne ville flytte. Og man kan jo sagtens sige, at jeg rent bogstaveligtalt har været hele landet rundt, for at finde det helt perfekte sted, men intet sted i verden, er som København og specielt Amager <3 jeg ville ha utrolig godt af at komme lidt væk fra bylivet – det jeg sikker på! Ikk al for langt væk, men måske lidt mere landlige og rolige omgivelser, og for Williams vedkommende ville det jo også være helt perfekt! Så jeg ville rigtig gerne lidt ud for byen, uden det bliver for langt selvfølgelig 😉. For København & Amager, er de/det sted i verden, hvor jeg føler mig hjemme. Kender hver en lille sidegade, ka nævne stort set alle butikker på strøget & hvor de ligger. Jeg ville aldrig ku undvære det skønne liv der er i København og de smukke omgivelser. For selvom de fleste forbinder naturen med smukke omgivelser, så synes jeg faktisk også København er en rigtig smuk by, særligt om natten. med alle dens mange smukke museer og muligheder – og så eeeelsker jeg botanisk have <3 blomster kan gøre mig så glad i låget 😉

Så helt væk fra København, det kommer jeg nok aldrig helt <3 photo 0C132A17-2E13-4040-A9FD-49C37D4466C3_zpsbpqxzqqf.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SIMPELTHEN BARE IKKE DEN "RIGTIGE" MÅDE, AT SÆTTE BØRN TIL VERDEN PÅ!