DERFOR ER KØBENHAVN BARE BEDST <3

BØRN & ØKONOMI…

Jeg ved ikke om det er en arbejdsskade, eller om det bare er min urolighed, for at William sku ha arvet mit shoppe-gen, der gør, at jeg virkelig sætter stor pris på at lære William om økonomi og, at han allerede i en tidlig alder får lidt lomme penge, lære at tjene sine egne og har en sparegris.
Han har før solgt alt hans LEGO Duplo og tjente en stor portion penge (specielt for så’n lille én 😀 )
Der fik han lov til at gå amok med dem alle sammen på én gang i LEGO Store, og det var en af de fedeste oplevelser. Se ham ønske sig noget, så inderligt (de helt store LEGO ninjago kasser), og så fortalte jeg ham vi ku sælge det han ikke brugte, og så kunne han få penge til noget nyt jo 🙂 Han var pave stolt, da han slæbte to af de aller største kasser ud af LEGO butikken, som han helt selv havde betalt for 😀

Lige siden, har han været vild med dét dér med, at man kan sælge sine gamle “baby-ting” som han siger ;), og købe nyt. Men jeg synes det er lige så vigtig, at lære dem at spare op (OGSÅ selvom det tager laaaang tid), man kan ik altid, få det hele, på én gang. 😉

Så lige nu har han sat en hel masse til salg, i sådan en smart sælg-dit-gamle-shit-butik, hvor man betaler 200,- for en reol i en uge, og så passer det egentlig sig selv. og så får han lidt penge hver uge, for at hjælpe til herhjemme. 🙂 <3 Det dejligt at se ens barn blive så selvstændig og en lille smule ansvarsfuld faktisk, :b selvom han aller helst vil bruge pengene, lige så snart han har tjent bare en 20’er 😉 😀
– Men jeg vil helst ha, at han lærer, at sætte stor pris, på selv de små ting <3
 photo CE8FB7BA-31CA-4D56-BF18-40D0DC6A16CC_zpskspfsnsy.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR ER KØBENHAVN BARE BEDST <3