JEG HADER AT LAVE MAD ....

TID TIL EN TUR MERE – MED DE TO RASKE DRENGE :b

Weeeee, nu er det snart tid til at Willer, Jesper og jeg, skal på bakken igen – allesammen 🙂
Sidste år tog vi også sådan en tur, og det gik simpelthen så godt, William synes det var fantastisk at han kunne prøve alle tingene, med os begge to. Så da vi igen år selvfølgelig også skal afsted på en tur, sagde William “men så skal vi også ta’ far med mor”… Og ja, William og jeg tager jo også en masse turer uden Jesper, men det kunne være fedt, hvis vi holde lidt fast i én årlig tur sammen 🙂

Som mange af jer nok også læste på min blog – eller artikler rundt på facebook, så indrømmede jeg jo også for kort tid siden, at jeg havde/har et crush på Jesper – igen….
Hvilket, for nogle, måske ville gøre situationen endnu mere akavet, men vi har jo også snakket sammen en del gange efterfølgende, og alt er ligesom før 🙂 . Jeg er fuldt ud indforstået med hans beslutning, og jeg vil intet andet end at ønske ham det bedste 🙂 (selvom jeg nu synes det er mig 😉 hahahaha!)
ej, vi skal nok få en skide sjov dag 🙂 William glæder sig ihvertfald rigtig rigtig meget 🙂

Her er lige lidt skønne billeder fra sidste år <3 photo 3E89C9B4-BD37-4645-9356-4561810AE8F5_zpsawmozr9q.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG HADER AT LAVE MAD ....