INTET BLEV SOM JEG TROEDE

JEG KOMMER ALDRIG TIL AT FORSTÅ, HVOR BEHOVET KOMMER FRA…

Nu er det jo nok ingen overraskelse, at jeg bruger en del tid på facebook 😉 Og der ser jeg altså ofte ting, der virkelig kommer bag på mig. Nu findes der jo også mange “hade-grupper” om de unge mødre, og det er jeg ret sikker på, at der også gør med andre tv-programmer. Det har altid været mig en utrolig stor gåde, hvordan andre mennesker, kan føle et behov for at bruge facebook, til at komme af med deres had.
Det er så pinligt at læse hvad folk skriver, det er jo ting, de helt sikkert aldrig ville sige ansigt til ansigt med et andet menneske – eller det håber jeg da ihvertfald ikke. Nu gælder det jo ikke kun ‘De unge mødre’, men også for ganske almindelige mennesker, der bruger deres status opdateringer på lige at gi en sviner, til en de er blevet sur på, om det så er en veninde, eks kæreste, familie – what ever …? Hvordan kan man få sig selv til at “smide rundt med sit beskidte vasketøj på den måde!”
Jeg har personligt aldrig brugt mine opdateringer på den slags pjat – måske da jeg var 14, eller vent…. dengang fandtes facebook ikke, men okay. La os sige teenager lige er frataget det her ansvar, for de tænker sjældent før de handler 😉 Men nu snakker jeg sådan set også om voksne mennesker, folk på min mors alder?… Altså har man for lidt indhold i sit liv eller hvad? Jeg ville aldrig kunne finde tid til, at skulle holde styr på alle de ‘debatter’ eller hva fanden de nu kalder det 😉 Og så forstår jeg slet ikke hvad det er man får ud af at nedgøre andre mennesker på den måde offentligt.. Kan man virkelig sove bedre om natten af den grund? – Jeg tvivler. Men husk nu at hold den pæne tone, for det er virkelig pinligt, at se hvordan flere skaber sig fuldstændig åndsvagt 😉
 photo B004A4DD-7BCF-4F72-82B7-85D6F49F5A11_zpsxb7ocarf.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

5 kommentarer

 • CAMILLA

  Du er den bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du er simpelthen et så fantastisk menneske <3 Elsker at læse dine indlæg Amandha!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte

  Elsker at følge din blog!
  Så inspirerende! Du er uden tvivl den bedste i serien!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Åh <3 Tusinde tak Alberte, det var sødt af dig 😉 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTET BLEV SOM JEG TROEDE