JEG LIDER AF PERMANENT TRÆTHED FOR TIDEN

JEG ELSKER DEN PERSONLIGHED – DET ER HELT VILDT <3

Hver eneste dag, blomstre kærligheden i mit hjerte til den lille fyr.
Dengang han kun var en lille myl, der lå i barnevognen og ikke sagde meget, da var han bedårende og fantastisk, men…. Det er virkelig noget helt andet nu, hvor han er 5 ½ og har udviklet en personlighed. Det er virkelig vildt, at få lov til at være vidne til den udvikling <3 William er utrolig kærlig, han er utrolig god i sociale sammenhæng, da han (næsten) ikke ejer et gram af generthed :b. Han er det type barn, der elsker at bestemme i lege, eller rettere, han VIL bestemme. (det arbejder vi dog med – der skal jo være plads til alle 😉 ) Han er rigtig god til at undskylde, når han gør noget han ikke må – og han er fuldstændig fantastisk til at fortælle mig, når han har kommet til at dumme sig lidt. Fordi jeg altid har lært ham, at jeg ikke bliver sur, hvis han bare fortæller mig sandheden 🙂 Selvfølgelig irettesætter jeg ham, og fortæller hvorfor han ikke skal gøre det en anden gang, men så længe han selv kommer og siger det, så skal han ihvertfald ik ha en ski’balle 😉 .. Det ka’ måske lyde lidt plat, især hvis jeg senere hen en dag, får et barn mere. Men jeg kan slet ikke forstille mig, at have så tæt et bånd med nogen anden, overhovedet. Jeg tror virkelig at Willer & jeg har et helt unikt bånd til hinanden, som ingen andre kan forstå <3… Men igen, det er fantastisk hvordan jeg har ku lave, så lille et fantastisk menneske, med min krop – Se dét er magi <3
 photo 6501D34F-2FF9-4094-ACC1-B9B1C137086D_zpsxekicgud.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG LIDER AF PERMANENT TRÆTHED FOR TIDEN