DET ER BARE IKKE LIGE MIG, AL DET DER "SCORE-HALLØJ"

INTET BLEV SOM JEG TROEDE

Hvis jeg ser lidt tilbage på mit liv, som jeg faktisk så tit gør, (fordi jeg synes det har ændret sig helt vildt, de seneste 6 år, med 100.000 kilometer i timen) så er intet af det idag, blevet som jeg nogensinde havdet troet. Hvis jeg bare så på mig selv, den dag jeg fyldte 18 år (altså før jeg blev gravid). Så havde jeg aldrig regnet med jeg skulle have nogen børn – overhovedet! Jeg boede på daværende tidspunkt stadig hjemme hos min mor, gik i skole, røg en masse hash, og drak mig helt i hegnet – så snart jeg havde chancen. Så at jeg bare et år senere skulle stå med et lille barn i hænderne, er slet ikke til at forstå. Jeg havde aldrig regnet med, at jeg i en alder af 24 år, skulle gå og træde på små lego klodser, spekulere over hvilken skole der er bedst for mit barn, og jeg havde aldrig regnet med at jeg ville ha det arbejde jeg har fået idag. 🙂 <3 Noglegang, kan det virkelig godt skræmme mig, en lille smule, fordi jeg føler slet ikke, at jeg har haft “kontrollen” – og dog så alligevel. For det har jo ændret sig til det meget bedre end det var, hel bestemt. <3 men misforstå mig nu ikke, det er bare utroligt, hvordan alting kan vende, indenfor få år. Derfor har jeg også utrolig svært ved at svare på det, når folk spørger mig “hvor ser du dig selv om 5 eller 10 år?” For really? Det har jeg åbenbart slet ikke styr på 😉 .. Mit liv ta’r åbenbart nogle virkelig vilde drejninger, i retninger jeg aldrig havde troet, og alligevel ender det stort set altid, med at gøre mig endnu lykkeligere, end jeg turde håbe på <3 På de seneste 5 år har jeg formået at; Få et fantastisk barn, en større lejlighed, en uddannelse, nyt arbejde, mere arbejde, lave tv – og meget mere <3  Så selvom det kan være lidt skræmmende, så er det også meget spændende og ikke mindst dejligt <3
– specielt den dag jeg fik min krudtugle i armene for aller første gang .<3 & så glæder jeg mig meget til, at se hvad de næste 5 år bringer mig 😉
 photo 43131970-7D97-4AE0-9004-AF06527F109A_zpsrln1ebso.jpg photo E049996E-349C-40F8-A7AE-570D6C2A6515_zpstmnjnbti.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER BARE IKKE LIGE MIG, AL DET DER "SCORE-HALLØJ"