JEG ELSKER DEN PERSONLIGHED - DET ER HELT VILDT <3

EN FANTASTISK SOMMER <3

Selvom vejret de fleste dage, sagtens kunne have været bedre, så har vi faktisk formået at hygge os gevaldigt alligevel – og William har fået en masse på opleveren 😉 Nogle af de steder vi blandt andet har oplevet sammen indtil videre, er Zoologisk have, selvfølgelig! Det er jo Williams yndlingssted, han er helt vild med dyr, og der er vi så tit, så årskortet er også blevet kørt en del gange igennem her i sommeren ;). Så har vi været på Badesøen i Albertslund. Et sted jeg opdaget sidste år (ja, jeg er ikke så hurtig, på trods af jeg bor få kilometer derfra 😉 ..) Men William er helt vild med det, og det giver lidt en stemning af at være på ferie, udover der selvfølgelig er rigtig mange mennesker ;b .. – Og faktisk liiidt for mange til min smag, men ellers super lækkert 🙂 Og så var vi selvfølgelig også en tur på Bakken her i søndags, hvor vi havde nuppet Willers far med. <3 Så hyggeligt! Det er dejligt at se, hvor glad det gør William, når han både har mor og far dér. – Specielt når vi tar på nogle spændende ture sammen. Jeg tror også på at det gir barnet en masse godt, at han får den tryghed og kommer ud og oplever noget hvor han kan dele det med begge sine forældre 🙂 Jeg ville ihvertfald ikke ønske det anderledes 🙂 <3

Her er lige lidt lækre blandet billeder fra vores sommer 😀 <3
 photo 30AA726D-702F-46FA-9A3A-36E521BEEAE1_zpsh8voput7.jpg photo A85BCFE6-D47F-479D-8C5D-4B454098B4F9_zpsvqdmmwpd.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG ELSKER DEN PERSONLIGHED - DET ER HELT VILDT <3