DERFOR HAR JEG IKKE SKIFTET NAVN PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & HER PÅ BLOGGEN <3

IGANG IGEN <3

Så har jeg simpelthen fået hænderne fulde igen, og det er ubeskriveligt fantastisk.
Jeg har været så heldig at blive tilbudt at være personlig assistent hos min Coach Izabella Rødtnes 🙂 . Det er så givende og jeg er sikker på, at jeg kommer til, at lære utrolig meget. Jeg er allerede startet så småt, nu har William jo været igennem operationer og noget sygdom, så det har desværre ikke helt været den start jeg havde håbet på, hvor jeg virkelig ville vise mit værd.
Til gengæld er det den mest forstående chef, så derfor har det alligevel været en rigtig god start, selvom jeg ville ønske jeg kunne ha givet lidt mere af mig selv, allerede fra start 🙂

Men det er lige denne type jobs jeg faktisk havde håbet på, meget frihed under ansvar, selvstændigt arbejde, men stadig med en overordnet. Hver dag er langt fra ens, og nogle dage er det foran computeren, mens andre dage kan det være mere fysisk arbejde. Derudover kommer jeg til at lære utrolig meget om den spirituelle verden, som jo interesserer mig utrolig meget. Jeg kommer til at lære meget om alternative behandlinger, coaching og så meget mere, som er en gave for livet <3

Jeg kunne simpelthen ikke være mere taknemmelig. Derfor er jeg også meget mere træt de her dage, jeg skal lige ind i rutinen igen 😉 Min tid er også blevet mere sparsom, men jeg er glad, hver evig eneste dag når jeg skal afsted 🙂 ..
 photo 2DB0F904-A138-4D61-99E2-539B52D1BD7C_zpszliltipy.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

5 kommentarer

 • Sikke en fed mulighed 🙂 Tillykke med det og held og lykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Kunne være interessant med et indlæg om din interesse for den spirituelle verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Det ville det helt sikkert – tusinde tak for den gode ide 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Må man spørge dig om, hvorfor dig og W’s far gik fra hinanden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Ja selvfølgelig, fordi vi ikke kunne finde ud af at være ordentlige kærester. Og det skulle aldrig være på bekostning af William, at vi skulle være sammen, derfor gik vi ret hurtigt fra hinanden efter han kom til verden 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DERFOR HAR JEG IKKE SKIFTET NAVN PÅ FACEBOOK, INSTAGRAM & HER PÅ BLOGGEN <3