NYT LÆKKERT SOMMERHÅR <3

TØRLAGT :’D … HAHAHA…

Åh ha, det er måske et meget personligt emne, men nu er der jo ikke så meget der er hemmeligt her på bloggen. Så den del får i da lige med 😉
Jeg har været single i 5års tid nu, og selvfølgelig har jeg haft sex på de 5 år. Men jeg må ærligt indrømme, at det ikke har været det der har taget det meste af min tid 🙂 For jeg er ekstrem kræsen. Jeg ville aldrig bare ku ta med en eller anden fyr hjem fra byen, – for sex med tilfældige er slet ikke mig. Det har intet at gøre med at jeg er usikker på mig selv, eller ikke er stolt af min krop, for jeg synes faktisk, at jeg er en utrolig køn pige 🙂
Men det har aldrig været min stil at hoppe fra højre til venstre 😀 . Jeg har også været sammen med meget færre end mine veninder, og selvom jeg ikke dømmer nogen, så kan jeg slet ikke forstå hvordan man kan “dele ud” af sig selv på den måde, som nogen gør, når de fortæller mig, hvor mange de har “været på” denne måned :b ..
Jeg har faktisk prøvet ét engangsknald, bare fordi jeg synes, at man ikke kan sige, at man ikke er til det, før man har prøvet det. Og det var da godt nok det mest akavet jeg nogensinde har prøvet…. Hold nu kæft, jeg blev bare yderligere bekræftet i, at det aldrig kommer til at ske for mig igen.
Ikke fordi man ikke kan ha “hygge-venner” for det har jeg da haft i den tid jeg har været single, men jeg har holdt mig til to, :b… Ja, det er ikke meget spænding over det. Og endnu mindre nu hvor jeg har droppet det fuldstændig, fordi, jeg vil hellere fokusere på dates og noget længerevarende og for mig giver det bare ikke meget mening, når der ikke er følelser med i det, det bliver bare aldrig lige så godt 🙂 Jeg er sgu nok lidt gammeldaws 😉
Men til gengæld synes jeg også, at det er en skræmmende udvikling, at se hvordan sex bare er blevet det aller nemmeste i verden at få 🙂 ..
 photo 6C599265-B24C-4625-A749-6A551146A68C_zpsiyolivgu.png
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

4 kommentarer

 • Themasterof Ham

  Du har ret. Engangsknald er bomben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian

  Gammeldags er helt ok,som mand og indehaver af præcis den indstilling😃Føler jeg sq indimellem der stilles tvivl til min sexualitet,fra både mandlige og kvindelige venner,er hetero,håndværkertype der napper lidt solarie,og går op i mit udseende,sex er vigtigt ik mindst personligt,kan ik egotrippe i bar røv og dolk😊Det med onenights virker bare ikke,veninderne siger jeg skal lukke røven,og sige hvad jeg vil have..😊Det bare lige det at,det der klik det er så fucking vigtigt,behøver ik knalde alt på min vej for at finde ud at det,har aldrig været mig.respekt til dem som gør det,kan godt være jeg er sær,men kvinder der hviler i sig selv,smiler af sig selv😊.skide godt skrevet du for 👍🏻og knucklesmøs i bunker herfra😊Snap mig briaan 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael Thor

  Hejsa igen
  Engangs sex er heller ikke noget jeg gør
  For sex skal være noget man gerne vil gøre flere gange med den samme
  Så er sikker på du nok skal finde en flot mand når den tid er
  For du er en smuk og sød pige knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Gammeldags er du ikke. Mine veninder siger til mig lidt ofte, at jeg er lidt kedelig, for jeg har været sammen med 3, siden første gang. Jeg er heller ikke til engangsknald og til, at finde en tilfældig fyr at kysse med eller hygge med. De tre har jeg været sammen med har været kærester, da jeg er længerevarende forhold(er sammen med min kæreste pt., vi kører på 4 år snart.) og det skal siges, jeg er kun 20(21)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT LÆKKERT SOMMERHÅR <3