NU ENDNU EN OPERATION - SOM IKKE VAR PLANLAGT....

TING JEG SIMPELTHEN IKKE FORSTÅR…

Vi har det vel alle sådan, at der er ting i hverdagen som vi undre os over, hvorfor eksisterer det overhovedet?… Her kommer min lille liste :b

Glaskartofler, amen det var dog det mest ækle jeg nogensinde har set. Skræl dine kartofler selv! så doven må man simpelthen bare ikke være.. Når jeg ser det, undre det mig at der er nogen der kan få sig selv til at spise det.. For mig ligner det noget fra et laboratorium-gyserfilms noget, det ser virkelig ikke appetitligt ud.
Piratbukser.. Seriously?.. Jeg husker det som noget man blev tvunget til at gå med som barn, fordi ens mor åbenbart synes det var en smart blanding mellem shorts og langebukser… so wrong! Okay jeg indrømmer da gerne jeg har et par liggende inde bagerst i skabet, men dem bruger jeg kun når jeg skal male 😉 !!!
Kædebeskeder på facebook, “Du er nu nomineret som årets mor – Den smukkeste kvinde – what so ever …” Nu har vi set dem, og vi har fået dem før. Stop det! :b og der er typisk altid en eller anden anklagende tekst til sidst som f.eks. “den skal sendes videre til 15 personer inden for en time (ps. må gerne sendes retur tihi!) ellers er der syv års ulykke i vente!” … Amen så stop dog dig selv, jeg har aldrig sendt den videre, og jeg er her stadig. Faktisk har jeg kun sendt retur, i ren høflighed, og så for at irritere personen der har sendt den endnu mere, for nu skal hun jo så sende den til 15 nye – eller hvad ;b ….
Bøllehatten… Den grimmeste hat, nogensinde.. Okay, den kan måske lige være nuttet på børn en varm sommerdag, men voksne, skal bare brænde den.. Det er noget der hører fortiden til, og lad den endelig blive der.
Medlidenheds status opdateringer.. “kære alle på facebook, husk på der er flere der dør af kræft hvert eneste år, jeg er sikker på du kender en, bla bla, bla bla, bla bla, …. Hvis du er imod kræft, så kopier statussen og sæt den på din væg, så du viser alle at du er imod kræft…” Ja, for hvem fanden går ind for kræft?.. Helt ærligt, det er en forfærdelig sygdom, og misforstå mig nu ikke, jeg har stor sympati for andre mennesker, og har selv mistet mennesker til sygdommen. Men hvorfor skal det absolut deles over alt på facebook, hvorfor skal jeg mindes om noget så forfærdeligt, når jeg lige tjekker mine nyheder igennem på facebook. Og hva’ så hvis man ser det og ikke deler? Er man så et modbydeligt menneske, som ikke har medfølelse – NEJ! Hvis du vil gøre en forskel, så gør det. La’ vær med noget så ligegyldigt som at dele en status, det havde givet lige så meget mening at slå en prut! Og det gælder så heller ikke kun lige dem med kræft, jeg snakker også om dem der “jeg er stolt af mig selv og den jeg er, er du også? jeg er sikker på du ikke tør kopiere og sætte den på din væg. bla bla” pis og papir, og fuldstændig ubrugeligt! Og undskyld mig, men hvem er den tosse der har brugt tid på at lave alle de forskellige kæde-opdateringer? Ligesom den “er du barn i 90’erne og stolt af du legede på gaden, ikke havde ipad .. bla bla bla…” Nej jeg er fucking ikke, jeg er skide ligeglad – jeg lever i nutiden og bekymre mig faktisk ikke om hvilke farve kridt jeg havde som barn … so sorry! Og nej, jeg er hverken kold eller kynisk. Bare skide træt af at glo på det 😀 haha <3
 photo 7603912D-A7B6-4EBB-9151-0874A4C25BEC_zpsnxtpgrjg.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

 

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NU ENDNU EN OPERATION - SOM IKKE VAR PLANLAGT....