FÆRDIG MED F1 :D <3

NYT LÆKKERT SOMMERHÅR <3

Amen jeg er bare så lykkelig idag, smilet har ikke været til at få af mine læber <3
Hele ugen har jeg glædet mig til jeg skulle forbi Bash Beauty og ha lavet lækkert hår 😀 Sidste sommer fik jeg lavet noget virkelig lækkert sommerhår, som alle kommenteret meget positivt på – derfor var jeg selvfølgelig ikke et sekund i tvivl om hvor jeg skulle ha det lavet i år 😀 <3 Det er en lille smule kortere end sidste år, hvilket faktisk lidt er en befrielse, fordi det slet ikke er så tungt :D, Håret går ca. til lidt over midt på ryggen, når det er glat vel og mærke, men jeg elsker elsker elsker jo lækre krøller, så det bliver det så ofte jeg har tid 😀 og så er det jo bare endnu mere lækkert at min mor foræret mig et af de der lækre babyliss krøllejern som suger og krøller håret på få sekunder, og en glattejerns børste, til de travle dage 😀 haha <3
Men hårets kvalitet er så lækkert og det er sat på med totter, så derfor ser det virkelig lige så ægte ud, som ens eget (der er intet værre end det dér, hvor man virkelig kan se det ikke er ægte) men hun er også utrolig dygtig til at finde, lige det der passet perfekt til ens eget hår og så sætter hun det på, så det sidder er helt perfekt 🙂 <3 Du kan selv hoppe ind og se de mange flotte billeder der ligger på Bash Beautys facebook side af det dygtige stykke arbejde og selv bestille tid til at få smukt langt hår 😀 <3 photo 8FC98F9A-7B7D-4EC5-A4ED-482B1F24D7DE_zpsxqsdjvd9.jpg photo 6D941A54-3A1F-41BB-802B-074BF05FEB45_zpsdjcyv85a.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÆRDIG MED F1 :D <3