F1 & WILLIAMS FØDSELSDAG <3

WILLIAMS 5 ÅRS FØDSELSDAG <3 – MIN STORE DEJLIGE DRENG!

Sikke en fantastisk dag min dejlige og efterhånden meget store dreng havde igår <3
Jeg valgte i år at slå børne & voksen fødselsdagen sammen, så der var propfyldt med mennesker i den lille fine lejlighed 🙂
Jeg havde været oppe til kl. 2.30 om natten og pynte op, og gøre morgenbordet klar, med gaver og alt, så jeg bare skulle lave lidt æg & bacon når jeg vågnede. Min plan var at stå op 5.30, for at være helt sikker på at jeg vågnede før William, troede jeg…… For han var så spændt, at han allerede stod op kl. 5 :O ! Hahaha… Så der lå jeg i min seng, da William kom ind og råbte “DET ER IDAG MOR!!!!” og mig der begyndte at synge fødselsdagssang, alt imens jeg tørrede søvnen ud af øjne. – Så kikset 😀 hahaha! Men han havde heldigvis en fantastisk morgen! 😀

Jesper & jeg, havde i år valgt, at give gaver sammen, så William fik gaver fra mor og far 🙂
Det betød rigtig meget for os alle tror jeg faktisk, William er slet ikke i tvivl om at vi er venner og at vi holder meget af hinanden. – Som en familie gør. 🙂
Derfor er var der selvfølgelig heller ingen tvivl om, at vi igen i år også holde fødselsdagen med begge familier 😀 Det er jeg også så lykkelig for, at vi gør!

William fik en hel masse gode gaver (LEGO – masser af LEGO, fjernstyret biler, løbehjul, seje bue og pile, en masse fra Disney Store, fint tøj, indretning til det seje værelse og en masse andet) Hele dagen var bare så fantastisk for ham 🙂 Jeg var stresset og meget meget træt, men humøret var højt og da dagen var forbi, var han jo slet ikke til at få i seng – for den dag skulle jo helst bare vare for evigt 😀 ..

Men i morges var han igen hurtigt ude af fjerene (kl. 5, hvilket er meget unormalt for ham) for nu skulle han jo fejres i børnehaven – og ha en kæmpe kagemand med til alle børnene 😀 <3 Han var såååå træt, så da jeg skulle ned for at hente ham, fik jeg beskeden om at han lige var blevet båret ind og sove, fordi han var faldet i søvn på en gynge 😀 hahahahahahahahahahahahaha……. Stædige æsel, der bare nægter at sove, før hans øjne tvinger ham til det :’D ! <3 Så det har været en stor oplevelse, at blive 5 år <3

Jeg fik faktisk ik taget et eneste billede af selve fødselsdagen igår (der tabte jeg simpelthen hovedet fuldstændigt), så i må nøjes med de få jeg ku få lokket ud af min mors telefon 😉
 photo 99EDFB2E-1468-43F8-BBF9-2C6DD3CE2B62_zpszkbbfz1v.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

3 kommentarer

 • Anita

  Tillykke med ham 🎈 🎁 🎂
  Stor dag og stor dejlig dreng 😊
  Har selv en dreng, der blir 5 år til juli.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Tusinde tak <3 Og kæmpe stort tillykke med din søns kommende dag <3 Det er altid en fornøjelse, når ens børn skal holde fødselsdag 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Stort tillykke med din store dreng! Han er så skøn og altid smilende😀 Du klarer det utroligt godt med jobbet som mor! Har fulgt dig og William siden dag 1. Jeg har fået grinet og smilet en del. Alt held og lykke til jer i fremtiden❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

F1 & WILLIAMS FØDSELSDAG <3