3. UGE PÅ F1 :D

OVER HALVVEJS PÅ F1 – EN KÆMPE SEJR! SOMMERKROP GODT PÅ VEJ + FORTRYLLELSE TIL MINE STRÆKMÆRKER <3 !

Jeg ville virkelig lyve hvis jeg ikke sagde, at jeg virkelig er træt af protein shakes nu :b …
Selvom jeg gør mit bedste for at få forskellige smage, så det ikke bliver så ensformet, så er jeg alligevel død træt af det stads. 😀 Men det skal slet ikke holde mig tilbage, nu har jeg kæmpe i 19 dage og har kun 11 dage tilbage 😀 Den største motivation er helt klart de hurtige resultater jeg ser, og som jeg kan mærke i min krop. Jeg har valgt at måle og veje mig hver mandag, (istedet for mandag og torsdag som tidligere nævnt). Da jeg bliver endnu mere motiveret af de store forskellige 🙂 Jeg har fået utrolig meget inspiration til både frokost og aftensmad gennem mine FitLiving blade. Hvor der ofte er beregnet kcal indhold i de forskellige retter 🙂 – Det gør det virkelig nemt!
Jeg er overdrevet lykkelig for at jeg bestilte en F1 pakke hos TMBV ForeverBeauty, det har givet mig så meget overskud, og min sommerkrop er næsten tilbage 😀

Jeg har mit eget personlige mål jeg gerne vil nå, og selvom det måske ikke er sikkert at jeg kommer helt i mål på F1, så har det gjort mig så meget mere bevist om mit madindtag og hvilke ting der er rigtig godt for min krop og hvad jeg skal gøre, når lækkersulten melder sig 😉 . For der er ingen tvivl om at man får nogle dage hvor det er hårdere end andre.

Jeg har f.eks. lært at forkæle mig selv lidt ekstra de dage.
Enten med et lækkert fodbad, nogle lækre behandlinger, rigtig god mad (sund – men ekstra lækker), spise en masse lækker frugt eller andet der lige kan få mine tanker på noget væk fra alt det “forbudte” 🙂
Til aftensmad idag, skal jeg f.eks. ha en lækker rød bøf, (hvor jeg har beregnet kcal. indholdet, så jeg ikke overstiger) og så får jeg en masse frisk grøn til <3

Jeg har også lært hvor godt det er for mig, med et mere intensiv trænings program.
Det er nemt for mig at holde det, og ofte står jeg gerne længere tid og træner, fordi det er så vigtigt for mig, at få en super skarp krop inden sommeren. Og hvis jeg lige står der 30 minutter ekstra, så ved jeg at der lige er røget lidt flere kcal. den dag 😉

Derudover har jeg forkælet mig selv rigtig, rigtig meget, ved at bestille et Forever Aloe Body Toning Kit hos TMBV ForeverBeauty, som fjerner strækmærkerne, og strammer huden ekstra op ved maven. Jeg har selv fået kejsersnit da jeg fødte William, og dem som har prøvet det – ved at man har noget dødt maveskin, der på maven hvor man er blevet opereret. Det har været en kamp for mig at acceptere det, og jeg har gjort hvad som helst (udover operation) for at få det væk. Masser af træning, tonsvis af cremer og alt andet. Men så hørte jeg om dette sæt, som virkelig går ind og arbejder målrettet på strækmærker og opstramning af huden. Jeg tænkte at det ville være et perfekt tidspunkt at forkæle mig selv med sådan en lækker omgang, nu imens jeg er på F1 <3

Det er en trin-for-trin pakke, og man skal sætte ret god tid af, inden man går igang.
Der er til en del gange i sådan en pakke, og man skal ta den ca. 1 gang om ugen, til der ikke er mere tilbage, eller til man er tilfreds med resultatet. Det er jo meget individuelt hvor mange strækmærker vi har, enten efter graviditet eller større vægttab. Og derfor vil resultatet selvfølgelig også være meget individuelt. Det er 5 år siden jeg fødte, og mine strækmærker er med tiden blevet mere utydelig, men de kan stadig ses – ingen tvivl der! Og selvom jeg elsker min søn, og ikke ville bytte ham for noget, så er strækmærkerne virkelig et stort irritations moment for mig, når jeg smider toppen.

Som sagt er det en trin-for-trin pakke, og de forskellige trin går ud på, at man;
1) Vasker sin mave (lår, overarme eller andre steder på kroppen hvor man har uønsket strækmærker) grundigt med Aloe Bath Gelé – brug den medfølgende loofah svamp.

2) Tegn to streger på din mave (evt. lår og overarme) som du kan følge og mål før og efter.

3) Smør maven (evt. lår og overarme) ind i Aloe Body Toner cremen (et godt lag), og pak dig stramt ind i det tilhørende film. (ca. 2-3 lag)

4) Dette skal sidde på i 1 time, husk at vask dine hænder meget grundigt.
Læg dig på sofaen så maven og resten af kroppen slapper af, det kan godt blive rigtig rigtig varmt. Men hold ud 🙂 – Personligt synes jeg det er meget behageligt 😀

5) Efter en time tager man filmen af, og smører resten af det overskydende creme ud, vask igen dine hænder grundigt.

Det er vigtigt at man ikke går i bad 24 timer efter behandlingen, og at man de efterfølgende dage smører sig godt ind i Aloe Body Conditioning Creme de steder man har udført behandlingen. Og så gentager man det hele igen ugen efter 🙂 Man kan blive rigtig rød på maven (og de andre steder man evt. vælger at behandle), men det er en naturlig reaktion, og allerede dagen efter kan man se og mærke resultatet. Udover det fjerner strækmærker og strammer huden op, så taber man sig også nogle cm. de steder man behandler, jeg har allerede tabt 2 cm. på maven, bare efter første behandling og 1 cm. efter 2. behandling 🙂 Jeg kan se utrolige resultater på mine strækmærker, men jeg skal stadig ha strammet min mave meget mere op! :b, der er lidt vej endnu før jeg er helt tilfreds, og derfor poster jeg desværre ikke et billede af hvordan min mave ser ud nu, men når jeg er helt tilfreds (eller så godt som man nu kan blive 😉 , så lover jeg at poste et super lækkert billede, af min nye lækre krop 🙂 ) Hvis man selv ønsker pakken, kan denne købes hos TMBV ForeverBeauty. Hvis man deler sine før & efterbilleder (med eller uden navn), så får man en gratis wallstickers. 😀

F1 pakken er også bestilt hos TMBV ForeverBeauty, og normalt er F1 pakkerne inddelt i 2 forskellige kategorier nemlig F1 Vanilla/Cinnamon eller F1 Chocolate.
F1 Vanilla/Cinnamon indeholder proteinshakes med vanille smag og proteinbarer med kanelsmag. Hvor F1 Chocolate indeholder både proteinshakes og-barer med chokoladesmag 🙂 MEN som noget super fedt, kan man lige nu – og indtil den 1. maj få lov til helt selv at ‘blande sin egen pakke’ og bestille netop det man ønsker i sin pakke 🙂 Jeg valgte vanille proteinshakes og chokoladebarer 🙂 Desuden kan man også, som noget eksklusivt, skifte 2 af Forever Gel Original ud med en af de to andre smage som TMBV ForeverBeauty tilbyder, (tranebær eller fersken) jeg har personligt valgt fersken 🙂 <3 og det smager meget bedre 😀 haha <3 Og som om det ikke var nok, så får alle der bestiller pakken inden d. 1 maj velkomstgaver 😀
I kan få en fitnessmåtte sammen med et sæt håndvægte eller Kettlebell sammen med et sjippetorv eller et mavehjul.
Hvis man ønsker at købe C9 pakken, kan man vælge én af følgende velkomstgaver; en smoothie blender eller Henrik Duers bog TAB 12 KILO PÅ 12 UGER <3

Du kan også følge med på deres facebook-gruppe her, hvor man kan stille spørgsmål til diverse produkter, se alle de nye spændende ting og få lækre tilbud som man ikke finder andre steder 🙂

 photo AECED2C2-8D30-41E2-98C0-E0F706590944_zpsjlufxluh.jpg photo 2B9A3B09-07B9-47EC-86C7-86388DD58FDD_zpspculwfgl.jpg photo 2058D495-16F9-479A-8FF4-8C7802F55416_zps7z1q3xlh.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. UGE PÅ F1 :D