SÅ ER DET BLEVET TID TIL AT STEMME IGEN :D <3

FARVEL TIL “DE UNGE MØDRE”… <3

Efter næsten 6 år i programmet og ca. 11 sæsoner så har William og jeg, valgt at takke af for denne gang 🙂 Det har virkelig været 6 sjove år med Sandtv, og det er bestemt ikke fordi at jeg er utilfreds med noget, men det er bare tid for os at stoppe nu 🙂
Jeg synes det er tid til at give plads til nogle nye ansigter i programmet og vi/jeg skal fokuserer på andre ting i livet 🙂 Jeg ved stadig ikke om William synes det er super fedt, eller super øv, at vi ikke skal være med mere :b . Han har ikke rigtig prøvet andet hele sit liv, og de folk der besøger os, bliver jo hurtigt nogen, som han synes rigtig godt om – og snakker meget om i hverdagen 🙂 Så nogle dage synes han det er ret fedt vi ikke skal være med mere, og andre dage, så synes han det er lidt øv at de ikke kommer mere :b, specielt da vi skulle lave det sidste afsnit, som bliver vist imorgen på Kanal 4, den dag, synes han ikke det var så fedt alligevel 😉

Men vi skal da heller ikke afvise, at der måske kommer noget gensyns-halløj med os, på et senere tidspunkt 🙂 <3

– Husk at du kan se alle de tidligere viste programmer, gratisdplay.dk, Du kan ikke se de aller nyeste, – da det kræver abonnement, men du vil kunne se dem der har været vist på Kanal 4, det eneste du skal gøre, er at oprette en profil og gå-igang 😉 <3

Tak for de mange fantastiske år, tak for de mange gode sæsoner 😀 – Jeg er beæret over den fine respons vi har fået med på vejen alle årene, og jeg vil naturligvis stadig blogge, så man kan følge mig her, og se hvordan det går os 🙂 <3
 photo 80127F38-D141-4501-B3A7-EFFA3716896B_zpsbsw0hvwg.jpg
-Billeder af Kanal 4/Janus Nielsen

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

15 kommentarer

 • Maria

  Dplay er jo ikke gratis? Ved oprettelse skal man vælge hvilken pakke man vil have som koster hhv. 79 og 159 kroner.. Så det er noget vås..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   man behøver ikke at vælge en tilkøbspakke, det kan man bare “springe over” 🙂 ..
   Har selv en profil, så det er ikke noget vås 😉 …

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Man behøver ikke profil for at se programmer på dplay.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette Petersen

  Kære begge 😊
  Tusind tak for 6 skønne år, bliver lidt tomt nu hvor i og din skønne familie ikke er med mere.
  Ønsker jer held og lykke fremover
  Knus Annette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Af hjertet tak <3
   og tak fordi du fulgte med 😀

   De varmeste hilsner herfra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kære Amanda
  Du er den sejeste “unge mor” i programmet. At sige farvel og tak for good er en moden og voksen beslutning, som jeg er sikker på vil gavne jer.
  Held og lykke på jeres vej- på livet tilsmile jer altid
  Knud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Kære Amanda
  Du er den sejeste “unge mor” i programmet. At sige farvel og tak for good er en moden og voksen beslutning, som jeg er sikker på vil gavne jer.
  Held og lykke på jeres vej- på livet tilsmile jer altid
  Knus c

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Mange mange tak for de fine ord <3
   Det betyder utrolig meget at få med på vejen 🙂

   Alt det bedste til dig & mange varme hilsner herfra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Har været en fornøjelse at se dig og din søde dreng William han er den sødeste dreng og du er så god, sikken forvandling du har været igennem alt held og lykke fremover ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Tusinde tusinde tak <3
   Det betyder utrolig meget 🙂
   De varmeste hilsner herfra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Jensen

  Hej Amanda. Jeg syntes at du tackler det at være ung mor på sådan en god måde. Det er virkelig sjældent at man ser dig sur du er altid så glad, smilende, og du husker altid at rose din søn også selvom at der opstår konflikter og din tålmodighed den er der bare. Du giver konsekvenser og holder fast. Du er en så kærlig mor at du bliver et super godt forbilled. Og det er vigtigt synes jeg. Det har været super fedt at se din udvikling og hvor langt du er kommet igennem årenes løb. Du er en virkelig god og anerkendende mor. Ikke foruden den relation til din skønne dreng. Han er så sød og sjov. Og så har han humor. Du går ned på hans niveau når di skal og trøster og bliver sur når det er berettiget. I to er så skønne på tv. 🙂 en masse ros herfra. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Harriet

  Kære Amanda 😉 Jeg har fulgt dig lidt på din rejse og synes du er super stærk med woman power 😊 du tager alle opgaver som en udfordring hvilket jeg tror også har givet dig styrke og vemod 🙂 jeg ville sådan ønske du var flyttet hertil Aarhus hehe – jeg er selv fra Sjælland og flyttede fra knapt 3 år siden pga en kærligheds romance der desværre ikke holdt men sjovt nok er det en dejlig by hvor der sker Masser af ting 💛 forskellige kærligheds historier og lige nu arbejder jeg i et bosted med de kærligste beboere og ansatte – godt nok kun i et vikariat i noget rengøring men vi har solide arbejds pladser heroppe der holder fast i deres medarbejdere -.også er der fantastisk natur her 😊🌺 jeg ønsker dig mange gange held og lykke i fremtiden – du og William har været skønne og følge 🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Ved ikke om du ville svar på det med tænk på snakker du med nogle andre fra de unge mødre?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Sisse skriver på sin blog, at hun har taget beslutningen om at stoppe i […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅ ER DET BLEVET TID TIL AT STEMME IGEN :D <3