2. UGE PÅ F1 <3 DET GÅR FREMAD :D

F1 & WILLIAMS FØDSELSDAG <3

To ting der måske lyder som en udfordrende kombination, men… Imorgen når William fylder 5 år, så er der ingen tvivl om at jeg lige sætter et lille stop for F1 programmet og bare hygger om min dreng. 🙂 Han skal selvfølgelig forkæles med lækkert morgenbord, som vi plejer, og når gæsterne kommer, er der heller ikke skruet ned for noget 🙂
Jeg har selvfølgelig ikke tænkt mig, at rå æde – det har jeg nu heller aldrig været typen der gjorde 😉 , men hele processen med både C9 og F1 gør også bare noget helt specielt for ens tankegang, man tænker meget mere over hvad man putter i munden til hverdag. Der er rigtig mange ting der slet ikke er des kalorier værd… Vidste du f.eks. at der er ca. 3200 kcal i en frysepizza? eller, at der er 347 kcal i en croissant fra 7-eleven (382 kcal hvis det er med chokolade)… Det er jo virkelig ikke det værd at tage på for. SLET ikke en frysepizza! Føj! Og jeg lever for max 1400 kcal om dagen på F1, det synes jeg virkelig ikke er specielt hårdt, hvis man bare tænker over, hvad man putter i munden, inden man gør det 🙂

Lige imorgen, holder jeg mig ikke tilbage, jeg tager mine produkter som jeg skal, og klarer træningen om aften når alle gæsterne er sendt hjem :b, men jeg har slet ikke tænkt mig at veje og måle min mad som jeg plejer at gøre i de her dage 🙂

Der er rigtig mange der har spurgt hvad jeg tabte på C9-programmet, så jeg har lige valgt at smide målene op igen 🙂 :

  • Bryst – 9 cm.
  • Arm – 2 cm.
  • Talje – 13 cm.
  • Hofte – 6 cm.
  • Lår – 11 cm.
  • Underben – 5 cm.
  • Vægt – 1,7 kg.
    – og det er på kun 9 dage! Virkelig vildt!

Pakken er bestilt hos TMBV ForeverBeauty, og normalt er F1 pakkerne inddelt i 2 forskellige kategorier nemlig F1 Vanilla/Cinnamon eller F1 Chocolate.
F1 Vanilla/Cinnamon indeholder proteinshakes med vanille smag og proteinbarer med kanelsmag. Hvor F1 Chocolate indeholder både proteinshakes og-barer med chokoladesmag 🙂 MEN som noget super fedt, kan man lige nu – og indtil den 1. maj få lov til helt selv at ‘blande sin egen pakke’ og bestille netop det man ønsker i sin pakke 🙂 Jeg valgte vanille proteinshakes og chokoladebarer 🙂 Desuden kan man også, som noget eksklusivt, skifte 2 af Forever Gel Original ud med en af de to andre smage som TMBV ForeverBeauty tilbyder, (tranebær eller fersken) jeg har personligt valgt fersken 🙂 <3 og det smager meget bedre 😀 haha <3 Og som om det ikke var nok, så får alle der bestiller pakken inden d. 1 maj velkomstgaver 😀
I kan få en fitnessmåtte sammen med et sæt håndvægte eller Kettlebell sammen med et sjippetorv eller et mavehjul.
Hvis man ønsker at købe C9 pakken, kan man vælge én af følgende velkomstgaver; en smoothie blender eller Henrik Duers bog TAB 12 KILO PÅ 12 UGER <3

Du kan også følge med på deres facebook-gruppe her, hvor man kan stille spørgsmål til diverse produkter, se alle de nye spændende ting og få lækre tilbud som man ikke finder andre steder 🙂 <3

 photo 00969068-FE15-4CF7-8D02-44A51740CA81_zpso50u2itd.jpg Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. UGE PÅ F1 <3 DET GÅR FREMAD :D