WILLIAMS 5 ÅRS FØDSELSDAG <3 - MIN STORE DEJLIGE DRENG!

3. UGE PÅ F1 :D

Hold nu op jeg føler mig sej! For selvom jeg spiser meget varieret – og generelt sund. Så er det altså også svært at ligge sukkeret helt på hylden, i så mange dage. Specielt fordi man ved, at man ikke må få det :b Det værste er helt klart at handle – i sulten tilstand, det er bare total no-go. Eller når man er inde på strøget f.eks. hvor fristelserne VIRKELIG er mange :b Nogle dage er selvfølgelig meget nemmere end andre. Og de dage hvor jeg har fået en masse søvn, og god energi, der ligger det helt naturligt til mig at spise på den måde, hvorimod det er langt mere udfordrende, hvis jeg i forvejen er død træt og drænet for energi, at holde humøret og gejsten højt 🙂 Derfor prioritere jeg min søvn, utrolig højt, selvom det også kan være en udfordring i sig selv, når man er enlig mor 😉

Hvis jeg har glemt at få noget at spise på vej ud af døren, og jeg ved vi skal være væk lidt længere, så kan det også være utrolig hårdt, fordi ens mave skriger efter sukker.
Men jeg læste faktisk en artikel om at når ens krop har brug for vand, så sender den signaler til hjernen om at man har lyst til sukker, derfor er det en rigtig god ide at drikke et stort glas vand, hvis trængen til sukker opstår. 🙂

Mange spørger om man ikke sulter sig på C9 og F1, men til det vil jeg sige, jo på C9 “sulter” du dig selv lidt de første to dage, udover at du faktisk kan spise alt fra den frie liste, og derved formindske din sult betydeligt! Men de næste dage & på F1 må man faktisk få en del til måltid – hvis man vel og mærke bruger de rette ingredienser.
Jeg er typen der normalt spiser mange små portioner i løbet af en dag, så jeg var helt overrasket over hvor store portioner jeg kan få på F1 både til frokost og aftensmad, på trods af jeg skal holde mig under 1400 kcal. pr. dag 🙂 Så nej, det er ikke en sulte kur.
De første 2 dage på C9 er vanvittig hårdt, men der skal kroppen også udrenses fuldstændigt. Så der er det en rigtig god ide hvis man planlægger at starte den, at gøre det på ens fridage, så man kan sove når man bliver træt 🙂

Pakken er bestilt hos TMBV ForeverBeauty, og normalt er F1 pakkerne inddelt i 2 forskellige kategorier nemlig F1 Vanilla/Cinnamon eller F1 Chocolate.
F1 Vanilla/Cinnamon indeholder proteinshakes med vanille smag og proteinbarer med kanelsmag. Hvor F1 Chocolate indeholder både proteinshakes og-barer med chokoladesmag 🙂 MEN som noget super fedt, kan man lige nu – og indtil den 1. maj få lov til helt selv at ‘blande sin egen pakke’ og bestille netop det man ønsker i sin pakke 🙂 Jeg valgte vanille proteinshakes og chokoladebarer 🙂 Desuden kan man også, som noget eksklusivt, skifte 2 af Forever Gel Original ud med en af de to andre smage som TMBV ForeverBeauty tilbyder, (tranebær eller fersken) jeg har personligt valgt fersken 🙂 <3 og det smager meget bedre 😀 haha <3 Og som om det ikke var nok, så får alle der bestiller pakken inden d. 1 maj velkomstgaver 😀
I kan få en fitnessmåtte sammen med et sæt håndvægte eller Kettlebell sammen med et sjippetorv eller et mavehjul.
Hvis man ønsker at købe C9 pakken, kan man vælge én af følgende velkomstgaver; en smoothie blender eller Henrik Duers bog TAB 12 KILO PÅ 12 UGER <3

Du kan også følge med på deres facebook-gruppe her, hvor man kan stille spørgsmål til diverse produkter, se alle de nye spændende ting og få lækre tilbud som man ikke finder andre steder 🙂

 photo 3D71710A-F00D-4936-9186-F3D334939B84_zpscjbyqbtv.jpg Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAMS 5 ÅRS FØDSELSDAG <3 - MIN STORE DEJLIGE DRENG!