SNART 5 ÅR <3...

NYE LÆKRE PRODUKTER – FRA FOREVER LIVING <3

I forbindelse med at jeg er på C9-programmet og får en udrensning i min krop indvendigt, føler jeg at det er oplagt at min hud også skal forkæles 🙂 <3
Hos samme sted som man bestiller C9-programmet (TMBV Forever Living) kan man også bestille en lang række super lækre hudpleje produkter og lækker make-up, som ikke er fyldt med alt muligt skidt. <3 En af de hudpleje produkter jeg bestilte var; Aloe Moisturizing Lotion, som jeg brugte i dag efter træning og efter et langt bad 🙂 Til ansigtet er den super lækker og selvfølgelig også på resten af kroppen, den har en dejlig duft og indeholder effektive hudplejere som abrikoskerneolie og jojobaolie, man får en lækker blød babyhud af denne creme 😀 <3 Derudover bestilte jeg også en lækker Forever Aloe Scrub og Aloe Propolis Creme. Scrubben er rigtig god at bruge i badet, hver dag, da den fjerner alle de døde hudceller med perler af ren jojobaolie. Propolis er en lækker og lidt federe creme end den tidligere nævnte, den trænger dog hurtigt ind i huden, men efterlader den endnu blødere end før. Den er super mod tør hud og dufter lækkert af honning <3

Som lækkert tilbehør, til badet og Forever Aloe Scrubben bestilte jeg også en lækker badesvamp/badeklud, som får scrubben til at rense bedre og dybere i huden <3 Og en lækker grøn drikkedunk, der er perfekt på farten med alt det vand jeg drikker på C9 😉
 photo EF621BDA-177F-44B3-B128-FE8EA72E8F68_zpsnmjyt43u.jpg
TMBV Forever Living forhandler også lækker must have makeup, som selvfølgelig skulle prøves 😀 Der bestilte jeg deres rigtig gode Concealer Duets, som er super nem at påføre og giver en lækker glød på kindbenene <3 Og deres Precision Liquid Eyeliner giver den helt perfekte streg på øjenlåget, så man ser mere vågen og frisk ud 😀 Som must have når man bruger make-up, skulle der også lige en Sonya Aloe Eye Makeup Remover. Så man nemt og lækkert kan fjerne makeuppen om aften og derefter tilføje Aloe Moisturizing Lotion til ansigtet inden man hopper i seng <3

Du kan finde alle de forskellige produkter, samt C9-programmet på TMBV Forever Living’s facebook gruppe, og så er der velkomstgaver til alle der bestiller 😀 <3 YAHU! Det er noget vi som kunder sætter pris på – god betjening og gode produkter 😀

 photo F21D98ED-68D3-412F-923A-02FC00238113_zpswivyl06d.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNART 5 ÅR <3...