6. DAGEN PÅ C9-PROGRAMMET :D HOLD OP DER ER SKET FORANDRINGER!! <3

LÆKKER 2-DELT ØJENSKYGGE FRA FOREVER LIVING <3

Iiiiih <3 Tidligere på ugen skrev jeg om en masse lækre produkter og kosmetik fra TMBV Forever Living 🙂 (læs indlæg her) og eftersom jeg var meget tilfreds med de produkter, så måtte jeg bare eje en af deres to-delte øjenskygger <3 Jeg elsker når de er to-delt, så man kan kombinere farverne sammen, og skabe mere spil i øjnene. Derudover er Forever Livings produkter meget sundere for huden, end det man ellers plejer at købe i Matas 😉 <3

Øjenskyggen passer perfekt med de andre produkter fra TMBV Forever Living, så nu er jeg bare super klar til den kommende bytur/housewarming fest i næste måned 😀 Udover det er det lækkert til almindeligt hverdags brug. Specielt med den lækre Precision Liquid Eyeliner, det gir et super lækkert og meget friskere look 🙂 <3
Og alle kvinder elsker jo makeup, og vi kan aldrig få for meget af det 😉
Når man bestiller produkter fra TMBV Forever Living, får man samtidig en rigtig fin velkomstgave med i købet, servicen er top og produkterne er af meget høj kvalitet <3 photo 7069B031-34D7-4093-97D6-751DA1734943_zpskunfiexz.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6. DAGEN PÅ C9-PROGRAMMET :D HOLD OP DER ER SKET FORANDRINGER!! <3