HOLISTISK BODY RELEASE PRACTITIONER UDDANNELSE <3

“MOR? HVOR KOMMER DET FRA? OG HVOR KOMMER DET FRA? OG HVOR KOMMER DET FRA? OG…..”

Jeg har verdens mest nysgerrige lille dreng, han er én stor Spørge Jørgen, den mund holder aldrig pause ;b … (ja, og hvor mon det kommer fra 😉 )
Nå, men her for tiden er handler det meget om det vi spiser – og hvor det kommer fra (hvilket dyr eller plante). Han har rimelig godt styr på det meste og forstår godt konceptet med at hvis man planter f.eks. en kartoffel eller et frø så kommer der en kartoffelplante eller andre forskellige planter, og han ved også tit hvilket mad der kommer fra hvilket dyr, men derfor er han stadig meget spørgende 🙂
I dag kom han så med en konklusion, som man kunne se han havde tænkt lidt over og nok også håbet meget på var rigtig ;b.
Han starter med at spørge “Mor? Hvor kommer kakaomælken fra?” Mig “Mælken kommer jo fra koen og kakao kommer fra en kakaoplante, sådan én som man blandt andet også bruger til at lave chokolade”. William “Så når man planter en kakaoplante, så vokser der der chokolade på træet, er det ikke rigtig mor?” mens han kigger med sine sig-nu-ja-øjne :’D hahahaha … Jeg elsker simpelthen børne-logik, og jeg kan selv huske hvordan det var da jeg var barn. Min søster og jeg var tit på sommerferie hos vores mormors økologiske plantage laaaangt ude på landet, hvor vi som børn fik lov til at gå mere frit omkring sammen. En dag besluttede vi os for at ta mod til os, og smutte ind på nabogården som havde sukkeroer, og nuppe en af dem – for vi var helt sikre på at vi ville grave en hel masse sukker op 😉 . Da vi får trukket den op af jorden, prøver vi virkelig at gøre at for at ødelægge den, for vi kan slet ikke forstå hvorfor der ikke er noget sukker nogen steder :’D, nøj hvor var vi skuffet, hahahahaha ;b photo E5773629-E228-425A-9069-A5F023198A54_zpszbbuqipb.jpgKiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLISTISK BODY RELEASE PRACTITIONER UDDANNELSE <3