ET HELT SPECIELT BÅND <3

WILLIAM & TOGE <3

Jeg har en dreng der er super glad for toge, han har altid været besat af dem! – ALLE SLAGS TOGE 😀 <3 Han ved hvad alle de forskellige toge hedder der kører inde fra hovedbanegården og han har også rimelig godt styr på hvor de skal hen 😉 ..
Han elsker også alt legetøj med toge og har gjort det siden han begyndte at lege med legetøj. Briotog LEGO duplo tog, LEGO city tog, Thomas tog – ja alt hvad man kan forestille sig med toge 🙂 <3 Der er 4 ‘legetøjs-ting’ som jeg for evigt vil huske at William altid elskede at legemed, som hel lille var det Mickey Mouse Klubhus, – han havde/har næsten alle filmene og en hel del af legetøjet, det bruger han dog ikke mere, så det meste er givet væk, men han elsker stadig Mickey Mouse 🙂
Han er jo også for skøn <3 Det andet han blev vild med var selvfølgelig toge – og det hænger stadig ved, det er absolut yndlings legetøj af alt! 😀 Ninjaer har også været en stor favorit Ninja Turtles og LEGO Ninjago, det  er han stadig helt syg med, og har både tøj, film, sengetøj og legetøj med de populære figurer 🙂 <3 Sidst men ikke mindst er der selvfølgelig LEGO generelt 😀 som mange nok bemærkede fik han også rigtig meget LEGO  i julegave – jeg synes også et er genialt legetøj fordi man slet ikke kan få nok af det <3 Som barn kunne jeg selv bruge flere timer med de finurlige og farverige klodser, dengang var der bare slet ikke det kæmpe udvalg som der er i dag. <3 Men det glæder mig kun at se, at han nyder at lege med det, mindst lige så meget som mig <3

 photo 315982E3-CE60-493E-BF0F-E6971D16B659_zpsnapid7po.jpg Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

  • This “free sharing” of infmioatron seems too good to be true. Like communism.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET HELT SPECIELT BÅND <3