SØRG FOR AT GEMME DE STORE ØJEBLIKKE - FOR EVIGT <3

SOV MED STIL <3

Jeg elsker min seng – og jeg elsker at sove 😉 Der er heller intet bedre end at rende rundt i sin morgenkåbe og varme sutsko før og efter man skal sove <3 Jeg har 3 dyner i min store dobbeltseng, fordi jeg slet ikke kan få nok af dyner og puder. Jeg går også meget op i at sengen ser dejlig indbydende ud og pynter den med sengetæppe og pyntepuder.
Jeg elsker at det er ret tøset, men stadig smukt og elegant, som Pip-Studio’s forskellige modeller. De har alt i både sengetøj, lagner, morgenkåber, pyntepuder, sengetæpper, tøj, badetøj & håndklæder. Det er så fint og yndig! Pip-Studio kan fås hos Dynefabrikken (Klik her) som har et stort udvalg af alt til soveværelset, viskestykker, forklæder, duge & dækservietter, samt mange andre søde ting til hjemmet. <3
Lige nu er der også gode tilbud at finde på siden, blandt andet meget hos Pip-Studio, hvis man selv er til det fine, elegante look – med en
Det er virkelig også utroligt hvor meget ens ønskeliste her op til jul, ænder sig i takt med at man bliver ældre, jeg ønsker mig altid ting til mit hjem, – særligt fine pynte puder 😉 <3
Jeg havde altid troet, at jeg kun ville ønske mig tøj ;b …
 photo 80AAA9E2-3CA1-42F5-B01B-A1A9AD0536DB_zpsyf6g6zeh.jpg
 photo C9798483-A989-4BE9-9062-E0D5DFDE5A00_zpsd0uncd4x.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØRG FOR AT GEMME DE STORE ØJEBLIKKE - FOR EVIGT <3