DET ER BARE SÅ TYPISK MIG ...

NOGLE AF ÅRETS BEDSTE GAVER <3

Jeg fik en masse fine gaver juleaften – og selvom det ikke er gaverne det kommer an på, så er der jo alligevel hvert år nogle gaver, som bare er de aller bedste 😀 <3

Den aller bedste jeg fik, var selvfølgelig den fra William – en super fin grøn kop, fordi det er hans yndlings farve 😀 <3 De bedste gaver er altid dem fra ham – men jeg fik også nogle rigtig skønne gaver af mine forældre, og blandt dem var de aller bedste; to super fine Royal Copenhagen kopper, min nye glattejerns børste og et babyliss perfect curl jern <3 Kopperne har jeg allerede brugt – rigtig meget til at drikke en hel masse the og chailatte <3 Muuums, og de forskellige jern har gjort min morgen så meget nemmere 😀 … Normalt kunne det sagtens ta 1½-2 timer at krølle mit hår, nu tager det 30-45 min. & glattejerns børsten, er bare en genial opfindelse – os tøser der bruger glattejern dagligt, ved hvor irriterende det kan være at skulle stå med børsten og glattejernet på samme tid og bakse med det fis – så det her meget meget bedre <3 De 5 gaver, var de aller bedste og noget jeg kommer til at bruge, hver eneste dag 😀 <3

William fik også en hel masse dejlige gaver; 15 forskellige pakker LEGO, sands alive, minions legetøj, en elektrisk edderkop og en fjernstyret bil – igår kom hans far så forbi med mere LEGO og en playstation til banditten, så var han bare endnu mere lykkelig 😀 <3

Håber også i havde en dejlig jul – og fik lige det i ønskede jer <3 :*
 photo 4B79E26F-1ADF-4E45-92AF-13560CE39824_zpsdizazo8s.jpg photo ws gaver_zpsdvhwkncv.jpg

 photo 7E3312E5-A395-41C8-BADB-8D3507F7D9DB_zpsphtsjpyb.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET ER BARE SÅ TYPISK MIG ...