STILHED...

“MOR! JEG MÅ GODT NÅR DEN ER STOR!!!!!”

Hahahahahaahahahahahahahah…. Åh, hvor er det altså skønt at være mor :’D
William er i den alder hvor tissemanden er rigtig meget spændende, altså VIRKELIG spændende, en morgen sidder vi og ser en film i stuen og morgen hygger, da jeg ser han sidder med hånden nede i buksen… Jeg siger til ham “William, la nu vær med at pille ved den, det er altså ikke særlig lækkert” .. Han bliver nærmest hel sur og siger i en meget bestemt tone, “Mor!!! Jeg MÅ godt når den er stor!! OKAY?!” … Jeg var helt færdig af grin, jeg kunne slet ikke få  mig selv til at være ‘the bad cop’ mere, men har så forklaret ham, at det er altså bare ikke noget man gør :b – Amen for pokker, hvad skal man dog stille op 😉
 photo E21699D3-3D78-43B9-941C-C61DC0E880C5_zpsputmmeao.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

 • S

  Istedet for at sige “det er ulækkert”, så barnet kommer til at føle sig flov, så kan det være en god idé at sige noget i retning af “det er noget man gør, når man er alene”. Det er ikke en kritik af dig som mor, bestemt ikke. Men mange børn får det sværere senere i livet, når de bliver gjort flove over, at de piller ved den selv – som jo er helt naturligt at gøre 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jaqueline

  Amanda, du har sådan en dejlig dreng; men at sige at “sådan noget gør man ikke”, gør mig en smule ked af det, på din søns vegne. For det ER jo netop noget “man” gør, og han udforsker jo bare sin krop og sin seksualitet. Hvad med at bede ham om, at hvis han absolut SKAL pille, så kan han gøre det på sit værelse eller på badeværelset? På den måde begrænser du ham ikke, og skaber ikke en konflikt for ham. 🙂

  Men åh, hvor kan jeg huske det fra min datter, de første par gange man “tager dem i det”, er det akavet 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STILHED...