NOGLE AF ÅRETS BEDSTE GAVER <3

MIT HÅR ER MIT ALT <3

Jeg tror alle kvinder kan skrive under på, at deres hår betyder rigtig meget for dem. Jeg tror at mange vil give mig ret i, at det er i håret meget at det feminine sidder <3 Jeg bruger meget tid om morgenen på at gøre mit hår lækkert. Og det skal altid helst være så langt, som muligt. Jeg elsker at få sat hair extensions i, så det får lidt mere fylde, og mere længde. Før jeg fik William, var mit hår meget tykt, men efter jeg havde født, blev det tyndere :/ Derfor søgte jeg en masse hjælp, for at få mit gamle hår tilbage og få hurtigt længde på mit eget hår, en af de ting der virker aller bedst, er at ta hårpiller eller med Crescina HFSC Complete og evt. hårtilskud i form af Priorin. Det virker både til mænd og kvinde og er super effektivt. Læs mere her. Der kan findes rigtig mange årsager til at man taber håret, og vi taber alle sammen hår hver eneste dag – nogle mere end andre selvfølgelig. Men jeg vil sige at med alle de kurer jeg har brugt, så er mit hår næsten tilbage og da jeg første gang brugte ‘medicin’ til at få håret til at gro, gik der kun en måned, så kunne jeg se en kæmpe forskel, specielt på længden af mit hår <3
Det var lige hvad jeg ønskede – ren lykkekur<3

 photo 10325517_10206599232874242_1970178103700475712_n_zpsgarqtxyz.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

1 kommentar

  • Knutcrywoda

    Girl, you’re blogs a all over the word. Love from Italy

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NOGLE AF ÅRETS BEDSTE GAVER <3