MIT HÅR ER MIT ALT <3

LUKSUS TIL BØRNENE <3

At forkæle mit barn, er en af de vigtigste opgaver som mor, føler jeg.
Selvfølgelig skal de forkæles en hel masse med kærlighed, nærvær og tilstedeværende forældre <3 Det er alfa omega for en god opvækst og så kan man vist ikke komme helt galt afsted 🙂 Men jeg elsker lige så meget at forkæle ham med oplevelser, overraskelser, gaver og lækkert tøj. <3 Det bedste jeg ved i verden, er at se hans skønne lille smilende ansigt lyse helt op af glæde 🙂 <3 Jeg sørger også altid for at han har noget ordentlig og lækkert tøj. Selvfølgelig går jeg også meget op i mit eget tøj, det har jeg altid gjort – for jeg elsker tøj 😀 Men efter jeg har fået William, er det også altid ham der er kommet i første prioritet når der skal shoppes tøj 🙂 Han går meget op i at det er noget sejt der er på tøjet, og der får han også meget lov til at ha medbestemmelse, men når der skal købes overtøj, så er det mig der bestemmer. For det er så vigtigt for mig at det er noget ordentligt, specielt hvis det er varmt overtøj, regntøj og fodtøj. Der går jeg slet heller ikke på kompromis med prisen, for det skal bare være i orden og ikke gå i stykker fordi kvaliteten er elendig. Hos Luksusbaby kan man være sikker på at finde noget rigtig lækkert overtøj (og meget andet) som er i højeste kvalitet. Blandt andet deres regntøj fra Ver de Terre, er  så lækkert og super dejlig varmt for de skønne børn, så man er sikker på de har det varmt i det kolde vejr, børn elsker jo at kaste sig rundt på legepladsen, så det skal det også kunne tåle 😉
 photo 69ED20D8-2DF8-4963-B7C4-37F49EC06CEF_zps6pugdrjw.jpg
 photo DBEE6AFA-195E-4434-BCA2-52EEA9D0FA04_zpsagz8kevf.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MIT HÅR ER MIT ALT <3