SOV MED STIL <3

JULEFROKOST HOS WILLIAMS FARMOR & FARFAR ❤

I dag er William og jeg inviteret til julefrokost hos Williams farmor og farfar <3 det er simpelthen så dejligt at jeg er velkommen, på trods af at Jesper og  jeg ikke er sammen. Jesper kommer naturligvis også og en stor del af hans familie. Jeg er meget beæret over at jeg er inviteret med og jeg glæder mig meget til at hygge med den del af familien..
Jeg synes det er rigtig stort af dem at ta’ mig med 🙂
Men jeg synes til gengæld også, at vi altid har været ret gode til at samarbejde og altid været gode ved hinanden og hjælpe til. Williams farmor og farfar har i hvert fald altid hjulpet mig, hvis jeg har haft brug for pasning til W <3 og udover det, så holder jeg jo stadig rigtig meget af Jespers familie, – og det vil jeg jo selvfølgelig nok altid gøre, de er jo en lige så stor del af min søn som min familie er, og jeg vil dem kun alt det bedste, uanset om Jesper og jeg har været uvenner eller ej – det har aldrig fået lov til at få indflydelse.
Jeg er fandeme heldig, meget heldig! Specielt når jeg ser på skilsmissefamilier der nærmest bekriger hinanden og prøver at gøre alt for at modarbejde hinanden, det vil jeg aldrig la ske i ‘vores familie’ .. Jeg vil simpelthen ikk undvære det forhold jeg har til dem alle sammen (både Jesper og hans forældre) for noget andet i verden <3 .

Så det bliver en fantastisk dag i dag – ikke mindst for William, som virkelig også er glad for at jeg skal med 🙂 <3
 photo E68374B7-C630-4B90-96F6-745C0B52108A_zpsm5udylkv.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOV MED STIL <3