LIDT LÆKKERT PÅ KONTORET ♥

NOGLE TING VIL JEG HELST IKKE BRUGE FOR MANGE PENGE PÅ…

Indlægget indholder reklame-links, som er markeret med*

Jeg elsker at bruge penge – ingen tvivl om dét, men der er også ting her i livet, hvor jeg helst bare vil spare så meget som muligt, så jeg har flere penge til alt det andet :D, f.eks. ting som telefonregninger og internet. Mit internet skal bare virke, men jeg vil helst ikke bruge alt for mange penge på det. Jeg har fået installeret bredbånd* i hele lejligheden af samme årsag, for jeg sparede godt nok mange penge, frem for at bruge internettet på telefon, iPad og computer separat. Jeg fik kilometer lange regninger på alle abonnementerne, fordi jeg brugte så meget internet. Derfor har jeg sparet enormt mange penge på at samle det hele. Hos Dansknet.dk kan man selv finde det internet abonnement der passer bedst ind i den individuelle husstand, de tilbyder bredbånd, så man – som jeg gør her, kan samle det hele i ét. De tilbyder store pakker, til dem med et højt forbrug, der ønsker at internettet skal gå super stærkt, men også små løsninger til meget få penge. Jeg troede selv at jeg brugte rigtig meget internet, og skulle have en af de største pakker, men sammen med en fra kundeservice, fandt vi udad at jeg nok bare skulle starte med en lille, og så senere kunne jeg opgradere. 🙂 Indtil videre har den ‘lille pakke’ været mere end rigeligt, og mit internet har aldrig fungeret bedre, og heller aldrig været billigere 😉 …
 photo 9A8CD23B-BF94-4164-8D7C-C802D7A248FA_zpsocdnwxht.jpg photo 2F274344-B1F4-45BD-A304-49351F0D705B_zpsjahdsg1n.jpg photo F37EB493-F6A2-42AD-A961-D0EC3D3A723A_zpsm921euyi.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIDT LÆKKERT PÅ KONTORET ♥