GUD HVOR ER JEG BLEVET GAMMEL... LIDT KRITIK TIL DE SOCIALE MEDIER

LIDT LÆKKERT PÅ KONTORET ♥

Nu arbejder jeg selv foran mit skrivebord næsten dagligt, og har siddet på kontor. Så jeg ved bare hvor vigtigt det er at have nogle ordentlige forhold at arbejde under, når man skal sidde ned i mange timer om dagen. Den forkerte kontorstol, kan ødelægge ens ryg fuldstændig, hvis computerskærmen er indstillet forkert, eller sat på en dum måde, kan det give enorm hovedpine, at skulle koncentrere sig foran den. Det er også en rigtig god ide at vælge et godt skrivebord, helst hæve sænke borde, så medarbejderne har mulighed for at stå op og arbejde noget af dagen, og kan strække benene lidt. Det er så vigtigt at arbejde under ordentlige forhold, vi har kun en krop, derfor er vi nødt til at passe rigtig godt på den 🙂 Daarbak har et rigtigt fint udvalg af blandt andet hæve sænke skrive borde, der udover at være af en super kvalitet, samtidig også er vildt lækre at kigge på 😀 , det er jo et kæmpe plus hvis det er noget man ønsker skal holde mange år frem, eller hvis man får kunder/samarbejdspartnere til møde på arbejdspladsen. 🙂 Se udvalget af skriveborde her. Udover skriveborde sælger Daarbak også rigtig mange andre fede møbler til hjemmet, IT & elektronik, rengørings artikler og catering produkter. Alt til den perfekte arbejdsplads, eller lidt lækkert til hjemmet og/eller hjemmekontoret 🙂 <3

 photo 32D41F84-391B-4C36-BE97-36874C744467_zpsdkvk9oms.jpg photo 626EE289-9898-4416-8031-CB39F6F4AA03_zpsojokkcpl.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUD HVOR ER JEG BLEVET GAMMEL... LIDT KRITIK TIL DE SOCIALE MEDIER