WILLIAM SKAL DANSE TIL JULESHOW :D ♥

LÆKKER STRIK TIL DE KOLDE VINTERDAGE ♥

Nu har den kolde vinter, for alvor ramt Danmark. Her hvor vi bor, har vi allerede fået den første sne, og der kom virkelig, virkelig meget. Så vi fik også lavet en rigtig fin snemand 😀 Det er en super hyggelig tid vi går i møde <3 Hver sin sæson på året har sin charme, og vinteren er bare hyggens tid, med julen, smukke lys i alle gader og vinduer, stearinlys, chai latte, varme huer & vanter, og ikke mindst masser af lækker strik <3 Det kan jeg virkelig ikke få nok af både i form af sokker, tæpper, huer og trøjer. Jeg elsker det om vinteren, at sidde indenfor og hygge med sin lille trold i sofaen, i en varm og dejlig striktrøje.
Eller den super søde lyserøde stik hue jeg har med kaninpels på. Sååå lækkert <3 !
Jeg er desværre ikke så kreativ, så jeg har lært at stikke det selv, men Williams farmor er super dygtig til det, og har lavet en masse fine ting, både til William og mig.
Det fede ved at lave det selv, er jo man kan designe det, lige som man aller bedst kan li, der er f.eks. et kæmpe udvalg hos kukuk.dk, hvor jeg sagtens kan finde nogle jeg meget gerne ville bruge, til en lækker trøje eller et lækkert tæppe til sofaen. <3
 photo AD038385-ACE8-4546-8E89-3EE3A730BF0E_zpse1b7s2pp.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpsqvei8pl1.jpg

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WILLIAM SKAL DANSE TIL JULESHOW :D ♥