JEG VAR EN KLOVN I FOLKESKOLEN...

IH HVOR ER DEN SUPER FIN<3 PERFEKT JULEGAVE IDÈ!

Yaaaaaahu! I dag modtog jeg en super smuk guldring fra Chanti, som jeg bestilte i fredags.<3 Jeg bliver altid så glad når jeg får en pakke med posten, det er ligesom jul <3
Og gaver, – det er jo bare noget af det bedste ved julen 😉 Den ring jeg bestilte var, og er lige nu på tilbud så man sparer over 50% – så luksus 😀 ! Chanti har faktisk et kæmpe udvalg af ringe i guld og ringe i sølv, hvor man kan spare rigtig mange tusinde kr.
Hvis man ikke lige synes den model jeg valgte, er en man selv ønsker. Så er det jo samtidig også bare den perfekte julegave til ens bedste veninde, mor, søster eller kæreste!
Kvinder elsker smykker, så det kan altid gøre en glad at modtage noget så smukt.
For mig er det i hvert falde klart en gave at foretrække, både at gi og modtage, fordi det er så personlig en gave, noget man altid kan bruge og en gave med stor effektions værdi <3 De bedste gaver, er også altid i de små pakker 😉 . Jeg har mange smykker, som jeg har fået gennem årene både af mine forældre, søskende, gamle kærester og veninder. Det er altid rart at kunne bære rundt på et godt minde, på en meget smuk måde<3 Og så er der jo heller ikke nogen der har sagt, at det er forbudt at købe julegaver til sig selv 😉

Sidste år gav jeg min mor et ur og et par øreringe fra Chanti i julegave, og det kan stærkt anbefales at bestille derfra! Udover de har et kæmpe udvalg af forskellige smykker i alle prisklasser, er det med hurtig levering, godkvalitet, altid pakket i flotte gaveæsker og de sælger mange af de kendte smykke- og uremærker.
Alle julegaver kan byttes frem til d. 10 januar <3

Find det store udvalg af Chanti’s mange ringe<3
Du kan også finde den meget smukke ring som jeg bestilte – lige her <3 photo Fingerringe_zpsliralcwn.jpg photo ringe i guld_zps8q5dp2ij.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

3 kommentarer

 • Karina

  Hvor er den flot ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristian Mondrup Pedersen

  Hej Jeg læste om at din søn havde fået langt dræn i ørene. Mit barn skal under fuld narkose i morgen for første gang. Hvordan blev din søn bedøvet ??.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amanda Sisse

   Han blev bedøvet med maske 🙂 Klart den bedste måde når de er så små 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG VAR EN KLOVN I FOLKESKOLEN...