PERFEKTE JULEGAVER TIL EN MAN HOLDER MEGET AF <3

GUD HVOR ER JEG BLEVET GAMMEL… LIDT KRITIK TIL DE SOCIALE MEDIER

Jeg burde føle mig ung – for hallo jeg er jo ‘en ung mor’, men nøj hvor minder jeg bare tit mig selv om hvor gammel jeg er, eller rettere hvor gammel jeg føler mig. Jeg drikker the om morgen, læser bøger om aften, – og det er bare nogle af de små gammel-tiltag jeg har fået. Det der irriterer mig endnu mere er, at jeg er så dårlig til at følge med, med alt det nye der hele tiden kommer. Jeg prøver at holde mig til nogle faste ting der fanger min interesse, og så gå med det. Men det er som om at tiden indhenter mig.

De sociale medier eksploderer, der findes hele tiden et nyt sted man skal være online.
Og lige for tiden har jeg været inde i en periode, hvor jeg har haft lyst til at lukke lidt ned for det hele, facebook, instagram, twitter, snapchat, tinder og ask. Jeg ved godt det alt sammen er noget man selv har valgt at oprette i tidernes morgen, og det er selvfølgelig også super sjovt at være på mange af de steder. Men når jeg kommer ind i de perioder, så poster jeg ikke så meget som jeg ellers ville gøre, jeg er ikke så meget online og min indbakke på facebook bliver næsten umulig at følge med på, da der ryger så mange beskeder ind, og jeg så sket ikke når at se halvdelen af det der kommer. 🙁
Derfor beklager jeg også (lige nu hvor jeg har jer) at jeg måske ikke lige har været så nem at få fat på (ring til min mobil – så er du sikker på at fange mig 😀 ) Men noget af det der virkelig kan sætte mit pis i kog at se, er alt det online-mobning (specielt på facebook og ask) der foregår. Når det er voksne mennesker der sidder og bitcher over hinanden, så ryster jeg lidt mere på hovedet af det. Det er typisk på facebook det foregår og der kan man finde så meget af det, at det er helt til grin. Men når man ser på de ask profiler der popper op på min side, kan jeg få helt ondt i maven over hvordan børn snakker til hinanden. Ask er mere “for det unge publikum” og jeg kan godt se hele ideen med det, jeg synes også det er en utrolig fed måde jeg kan komme ud til alle de yngre seere og svare på nogle af de spørgsmål de må ha. Men når jeg læser at 13-14 årige piger, der hagler hinanden ned, eller typisk rotter sig sammen mod en bestemt, så bløder mit hjerte. Da jeg var på den alder fandes der kun arto ;b, og ja, der var folk godt nok heller ikke helt fine i kanten. Men det der er med ask, det er at man kan være anonym når man stiller et spørgsmål, og det gør det kun endnu nemmere at sende hinanden hadefulde beskeder – til offentlig skue.
I helt “gamle dag”, der kunne man kun mobbe hinanden i skolegården og på fritidshjemmet, og selvom det helt sikkert også var hårdt, så kunne børnene gå hjem og lukke døren. Så kom der arto og den slags, hvor folk ikke kan være anonyme, men de kan stadig gemme sig bag en skærm, hvor det er langt nemmere at sige en masse ting, som man aldrig ville sige i ‘den virkelige verden’. Men nu er det simpelthen muligt at sende hinanden anonymt had – det gir dem absolut ingen stop-knap for alt det lort de lukker ud. Det er specielt piger der er rigtig lede ved hinanden, og sige de ondeste ting til hinanden.

Hvis jeg havde været teenager i dag, så ved jeg ikke om jeg personligt ville kunne holde til presset hvis jeg var et mobbe offer. Der er slet ikke noget at sige til at så mange mennesker bliver påvirket resten af deres liv pga. det og endnu værre dem der mister livet 🙁
Som desværre er et tal der er stigende – Wonder why? Det er virkelig nogle seje mennesker der kan holde til det og stå imod <3 Meget beundringsværdigt 🙂

Så jeg er begyndt lidt på en ny strategi, når jeg har tid, er online og læser det – så skriver jeg gerne en lille ‘love’ besked til den person jeg kan se bliver ramt. Jeg sørger altid for at det ikke er sendt som anonym, så jeg står inde for det jeg skriver. 🙂 Det skal bare været et par opmuntrende ord, som forhåbentlig bare kan give et lille smil på læben til modtageren – hvis det er tilfældet, er det i hvert fald det hele værd <3

Nå men det blev vist til en halvlang moral prædiken om at vi alle i bund og grund bare skal være lidt sødere ved hinanden – og jeg er gammel 😉 Spread som love <3
 photo 11202058_10206322732441904_593071513238175145_n_zpsdlqm7wvj.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PERFEKTE JULEGAVER TIL EN MAN HOLDER MEGET AF <3