LA' MIG LIGE VÆRE NÅR JEG ER SÅ TRÆT...

YAAAAH JUUUUBI <3 SÅ FÅR WILLIAM ENDELIG NYT DRÆN I ØRET..

Okay, det kan måske godt være overskriften lyder lidt vild, når det kommer fra moren.. Men ærlig talt, jeg er glad for at William endelig skal ha nyt dræn i højre øre..
Det skal også lige siges, at jeg normalt ikke er typen der kritiserer læger – det jeg simpelthen ikke klog nok til, jeg stoler på at de ved og gør hvad der er bedst for min søn, men i dette tilfælde, kan jeg alligevel ikke helt la’ vær.

Situationen er nemlig den, at William sidste år fik lagt dræn, og med stor succes. William er ikke et klassisk øre barn. For jeg kunne umiddelbart ikke se det på ham, da hans sprog i en meget tidlig alder har været fuldstændig flydende, han er utrolig lærenem, og der har slet ikke været nogle tegn. Så da lægen fortalte første gang fortalte mig at William skulle ha dræn, pga. væske i ørerne, kom det lidt som en overraskelse. Men jeg var helt med på den, (for som sagt, ‘de ved bedst’) .. William får lagt drænet helt uden problemer hos en ørelæge i nær området. Jeg vil faktisk indrømme at han i hele det år, har været langt mindre syg, for jeg kan da huske at han havde haft mellemørebetændelse, kort før han fik lagt dræn. Så det hele var super, og vi mærkede ikke til noget som helst. Lige indtil for en måneds tid siden, hvor William begyndte at beklage sig over ondt i højre øre. Jeg ringer til samme ørelæge og får aftalt en tid. Da vi kommer derhen kigger han på øret og kan konstatere at drænet på højre øre er faldet ud, det er ikke helt unaturligt, så han måler om der stadig er væske i øret, for i så fald skal William igen ha lagt dræn på det øre. Det er der så, og vi får så tid til en lille ‘forundersøgelse’ et par dage før selve indgrebet. Jepser/Williams far bliver selvfølgelig informeret og ønsker at komme med, når det skal lægges. Da vi så kommer anden gang, til forundersøgelsen – til samme ørelæge vel og mærke.
Så er han fuldstændig blank på hvorfor vi er dér, han kan nærmest ikke engang huske Williams navn. Og det var ca. en uge siden vi var der sidst. Han vælger så at måle på Williams øre igen, og konstaterer så, at der ikke længere er væske på, så dræn er fuldstændig unødvendigt. Da jeg forklarede Jesper det, svarede han “Jamen, det er da kun godt at han ikke behøver dræn.” Og jeg var jo fuldstændig enig i ham, for det er da vildt hårdt for ham at skulle i narkose og igennem det, selvom det kun tager et øjeblik. Vi skal da kun være taknemmelige for at vores søn er sund og rask 🙂

Så jeg lader der gå et par uger, for at se hvordan William reagerer, han klager så stadig over smerter i øret, specielt meget efter et bad, og det bliver egentlig kun værre som dagene går. Så jeg tager kontakt til min egen læge, for at høre, om den ørelæge vi var hos måske, var helt gal på den. For som tidligere nævnt, så føler jeg mig ikke helt klog nok til at kritisere en læges vurdering. Men hun mente også at det måske var en god ide, at få en anden ørelæge til at se på det.

Så jeg fik i sidste uge ringet til en ørelæge, som i torsdags gav mig ret i, at William skulle ha dræn. Han har så efterfølgende fået mellemørebetændelse, som bare bekræfter mig i, at det er den hel rigtige beslutning. Da lægen så i torsdags tog måleren på Williams øre sagde hun: “Ja, der er godt nok væske på det øre, det må vi da se at få væk”, så svarede William bare: “Jeg sagde det jo mor, at det ikke var en god ide at du vasker mit hår” … Hahaha, heldigvis reddet lægen mig lige ved målstregen og svarede: “det er ikke sådan noget væske der er inde i dit øre, det er noget der kommer indefra øret, så mor skal altså vaske dig” :b Hahaha… Så vi er af gode grunde, rigtig glad for at William skal ha dræn på øret igen 🙂
 photo 9E1A57A1-F78F-4DC4-8582-EEBF5CD40197_zpsnmuigaiy.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LA' MIG LIGE VÆRE NÅR JEG ER SÅ TRÆT...