FØRSTE DANSEDAG <3 - SÅDAN GIK DET MED WILLIAM I DAG ...

MAN MÅ JO SNYDE HVOR MAN KAN ;)

Det er sgu ikke altid helt nemt at ha’ et sygt barn. Jeg synes tit det er ret hyggeligt når William er syg, fordi så står den bare på rå hygge og han er villig til ligge på sofaen og se Disney film langt mere 😀 haha <3 Men denne omgang har været en del hårdere, både pga. stor søvnmangel men også fordi han skal ha penicillin, – og det vil han på INGEN måde ta! Den første dag var helt klart den værste, fordi jeg ikke var helt sikker på hvordan jeg skulle få ham til at ta det. Altså, jeg ville jo nødig komme til det punkt hvor jeg var nødt til at holde ham fast for at sikre mig han fik det ned. For han spyttede det da bare ud, første gang jeg prøvede at give ham det på en ske stille og roligt ;b
Så jeg måtte lidt i tænkeboks…..
Vi havde heldigvis købt rigeligt med slik og søde sager – specielt de dér Danonino yoghurt og drikke yoghurt, som bare er det rene sukkersnask.. Dem er (eller rettere sagt var) William helt vild med, lige indtil jeg tænkte at det måske var en god ide, at røre medicinen op i en af de små danonino yoghurter (for det ville han jo aldrig opdage) …

Men jo, det første han sagde var “Ad mor! Dem tror jeg altså ikke jeg kan lide mere”, så tænkte jeg at måske der var for lidt yoghurt og for meget medicin, så, jeg blandede medicinen i drikke yoghurten i stedet, og wupti, så fik han skyllet det ned 😉 .. Så 3 gange om dagen skal han lige tvinge en lille drikke yoghurt i sig, ‘hvis han ikke vil ha medicinen’ – det er vores deal 😉 .. Det ka’ sgu godt være det måske ikke er helt pædagogisk korrekt, men det virker, og når man er syg herhjemme – er der ingen madregler ;b basta!

Lækker weekend til jer andre, – så vil jeg se om det lykkes mig at få lidt søvn i nat 😉
 photo 6949F6A6-8207-42F7-90C3-80D322847816_zpskq4prs7a.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

FØRSTE DANSEDAG <3 - SÅDAN GIK DET MED WILLIAM I DAG ...