VORES NY STUE<3

LYKKEN ER SMYKKER <3

Jeg har utrolig mange smykker, både ringe, øreringe, halskæder, armbånd – ja alt accessories :b .. Hver gang jeg køber et nyt sæt tøj, køber jeg også et sæt smykker til, så det bliver ret hurtigt til mange smykker.. Men jeg elsker også at have noget at skifte imellem, og jeg føler mig meget mere feminin når jeg har smykker på. Derfor er det også noget jeg bruger hver eneste dag, ligesom jeg tager make-up på hver dag 🙂 Jeg ville føle mig helt nøgen uden smykker :b …

Hos Ismykker, kan man finde mange rigtig vildt søde og unikke smykker, der passer perfekt til både hverdag og hvis man skal en tur i byen. F.eks. deres lange halskæder fra Aagaard (Her), ville sidde perfekt til en sød top eller en fin kjole. Prisklasserne varierer på hjemmesiden, så der er noget for alle 🙂 Nu hvor det snart er jul, så er det jo også det rigtig godt sted at finde julegaver til veninderne, ens mor, søster – eller hvis man er mand, til ens kæreste, for kvinder kan aldrig få for mange smykker 😉 og selvom jeg elsker at forkæle mig selv med nye smykker, så holder jeg personligt mest af de smykker som jeg har fået af andre 🙂
 photo 9F7C54FE-A9AA-45DB-9B34-E66B807F7395_zpsml1kewxh.jpg
 photo A6DEB116-8E6E-4036-9531-F9FA4F72E740_zpsptvxwokk.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VORES NY STUE<3