HOLD OP HVOR DET PYNTER I MIT HJEM - PRIKKEN OVER I'ET <3

JEG VAR EN KLOVN I FOLKESKOLEN…

Udfra de spørgsmål jeg får på min Ask profil, kan jeg se at mange spørger om hvordan man får bedre karakterer, hvordan man kommer ind på sit drømme studie (hvis ens folkeskole karakterer ikke er gode). Jeg vil lige starte med at sige, jeg var en røv i folkeskolen.. Jeg hang jo som en af ‘skolens seje tøser’ der brugte mere tid på at score drengene, ryge hash og drikke baracardi end jeg brugte på at gå i skole… Mine folkeskole karakterer er heller ikke ligefrem noget at råbe højt om.. Jeg synes det er dejligt at læse flere der allerede overvejer hvad de skal efter folkeskolen. Dengang tænkte jeg slet ikke på den slags ting – jeg tænkte kun på hvordan jeg kunne lave flere hurtige penge (det var jeg til gengæld rigtig rigtig god til)..

Jeg synes at mange af jer skal tænke på, at hvis man kan rejse sig op fra skidtet og gøre det rigtige, så skal man nok nå langt med sit liv. Dem der vil sin drømme uddannelse mere end noget andet, skal nok opnå det! <3 Flere af jer ved (efter hvad jeg kan læse mig til) godt hvad i vil med jeres liv, i virker alle til at kæmpe for det – og derfor ved jeg at i nok skal klare den 🙂 .. Jeg var elendig til erhvervsøkonomi, og alligevel ender jeg med at ta speciale i økonomi og får både 10 og masser af 12’taller, fordi jeg simpelthen blev ved til det hang fast på hornhinden 😉 .. Jeg vil rigtig gerne hjælpe eller komme med gode råd til andre unge piger (og drenge) hvis jeg kan, så synes det er super dejligt i stiller individuelle spørgsmål til mig gennem Ask – bliv endelig ved <3
Men tro mig, man kan hvad man vil her i livet 🙂 <3
 photo B0F721DB-10AD-4A10-8806-90078F2EF2B8_zpsfkxnwfr4.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOLD OP HVOR DET PYNTER I MIT HJEM - PRIKKEN OVER I'ET <3