"MOR, HVAD ER EN BØSSE?"

FRA; “MÅ JEG DET SØDE, SMUKKE, DEJLIGE MOR?” TIL; “EEEIH, SÅ ER DU BARE HELLER IKKE MIN BEDSTE VEN MERE”

HAHAHAHA, det er helt utroligt hvor hurtigt man kan gå fra at være populær til upopulær hos ens barn/børn. Og William ved lige præcis hvordan han skal få sin vilje, med sine uimodståelig øjne og hans alt for søde stemme, kigger han bare på mig og siger “Må jeg ikke nok få dét søde, smukke, dejlige mor?” 😀 Hahaha og det er lige præcis samme sætning – hver gang 😀 … Når jeg så vælger at sige nej til dét han vil ha, svarer han lige så surt han kan “Amen, så er du bare heller ikke min bedste ven mere” Åhhh, hahahah, det er ikke altid helt nemt at være mor og skulle være bedste venner med sin søn, på samme tid 😉 Med hans charme, er det også ret svært at sige nej til ham :b
 photo 5EC6B36B-D2AF-4F20-89D4-A106534AB888_zpszqjljfxd.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"MOR, HVAD ER EN BØSSE?"