SKAL DER SKE NOGET NYT?

FEDT DESIGN GI’R UNIKT LOOK

Er du ved at få renoveret hjemmet, eller overvejer du at gå igang?…
For vi kan jo godt allesammen blive liiidt træt af at kigge på det samme hjem år efter år. 😉
Og nogle gange er det også bare super lækkert at få skifte lidt ud, så hjemmet føles helt nyt og lækkert. Nogle gange behøver der ikke andet end at foretages få ændringer, før man kan føle en stor forandring – og nu er vores hjem jo et sted vi skal bruge rigtig mange timer, dage og måske år i. Derfor er det også super vigtigt at vi elsker at være der, og gør alt hvad vi kan, for at føle os hjemme 🙂

Hvis man overvejer at få renoveret noget i hjemmet, for at gi det et mere unikt look og et personligt præ, kan det være en rigtig god løsning at få design fliser ind i hjemmet, som dem de har hos FliseDesign. Super lækkert design, og der er masser at vælge imellem. 🙂
Se udvalget af fliser her. De har både udvalg til gulve og vægge – og jeg elsker virkelig bare de hjem hvor man har valgt at bygge en rå sten/flise væg. Det gir sådan et råt look ind i det klassiske og fine. <3

 photo 8FA59BFC-BA93-4916-940F-682C65A53750_zpszgzbz87u.jpg photo E876A428-76F5-4284-B309-00527A0775E7_zpsh7oojj1l.jpg
Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse
 photo Sponsoreret_zpscotyjuv3.jpg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL DER SKE NOGET NYT?