YAAAAH JUUUUBI <3 SÅ FÅR WILLIAM ENDELIG NYT DRÆN I ØRET..

EN FUCKING NICE UGE <3

I næste uge, bliver det en rigtig travl uge, men en fan-fucking-tastisk uge <3
Der skal ske en hel masse spændende, udover jeg skal ha arbejdet på fuld smadder, så skal jeg blandt andet ud og ha lavet lækre nye vipper, til dans med min prinsemand efterfulgt af en lækker restaurant tur, jeg får nye møbler til min lejlighed – HELL YA! dem har jeg virkelig glædet mig til, og så kommer både min skønne veninde og stedfar, som lige skal hjælpe med at samle al det skidt 😉 Det er ikk ligefrem en opgave jeg råber hurra for ;b ..
Jeg skal også ud og ha lavet lækre nye extensions i håret, så det kan blive lige så smukt og lækkert som i sommers <3 Muuuums, så både lejligheden og jeg får en fin make over næste uge, og det fejres så lige fredag aften, med et brag af en bytur – sammen med verdens bedste Joe <3 Hold op, hvor jeg glæder mig 😀 .
 photo BDC389DF-AC92-4FC2-9A2E-A213341688E1_zpsseryq4ce.jpg

Kiss love & hugs A.S.<3
Instagram: @AmandaSisse
Facebook: AmandaSisse (De unge mødre)
Snap: AmandaSisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

YAAAAH JUUUUBI <3 SÅ FÅR WILLIAM ENDELIG NYT DRÆN I ØRET..